Legendaarinen Joe Thomas lopettaa uskomattoman uransa – valittiin tähdistöotteluun 10 kertaa 11 kauden aikana

Yksi historian parhaista hyökköyksen linjapelaajista, legendaarinen Joe Thomas lopettaa uransa. 33-vuotias teräsmies valittiin liigan tähdistöottelu Pro Bowliin yhtä vaille jokaisella 11 kaudellaan liigassa, minkä lisäksi mies valittiin 1. All-Pro-joukkueeseen käsittämätömät seitsemän kertaa. 198-senttinen ja 142-kiloinen left tackle varattiin liigaan Brownsin toimesta 1. kierroksen 3. varausvuorolla vuoden 2007 draftissa, ja mies edusti seuraa koko uransa ajan.

Thomas pelasi käsittämättömät 10363 peräkkäistä snäppiä 167 ottelussa ennen viime kauden 7. peliviikolla tullutta kauden päättänyttä loukkaantumistaan. Kyseessä on NFL-ennätys, jota tuskin tullaan rikkomaan. Mies päästi 6680 heittohyökkäysyrityksellä lävitseen vain 30 säkitystä, mikä on sekin käsittämätön suoritus maailman kovimmassa liigassa. Thomas on päivänselvä valinta tulevaksi Hall of Fame -pelaajaksi.

Katso Thomasin videotervehdys Brownsin Twitter-tililtä: