Mike Evansista NFL:n toiseksi parhaiten palkattu laitahyökkääjä – solmi 5-vuotisen jättisopimuksen Buccaneersin kanssa

Tampa Bay Buccaneers on solminut tähtilaitahyökkääjänsä Mike Evansin kanssa 5-vuotisen jättisopimuksen, jonka arvo on hulppeat 82,5 miljoonaa dollaria. Uusi sopimus tekee 24-vuotiaasta 7. varausvuorolla vuoden 2014 draftin avauskierroksella varatusta wide receiveristä Antonio Brownin jälkeen NFL:n toiseksi parhaiten palkatun laitahyökkääjän. Miehen sopimuksen kausikohtaiset keskiansiot ovat uuden sopimuksen myötä 16,5 miljoonaa dollaria. Sopimuksen guaranteed-summa on sekin muhkeat 55 miljoonaa taalaa.

196-senttinen laitahyökkääjäjätti on netonnut jokaisella neljällä ammattilaiskaudellaan yli 1000 kiinniottojaardia. Päättyneen kaudet lukemat 1001 jaardia ja viisi TD:tä ovat miehen uran tähän asti heikoimmat. Evansin uran tähän asti tehokkain sesonki nähtiin toissa kaudella, jolloin Buccaneersin megatähti merkkautti 1321 kiinniottojaardia ja peräti 12 TD:tä.

Viimeksi kaudella 2007 pudotuspeleissä nähty Buccaneers jäi viime kaudella NFC Southin jumboksi viidellä voitollaan. Joukkue on onnistunut välttämään divisioonansa jumbopaikan vain kerran kauden 2011 jälkeen. Buccaneers ilmoitti jo aiemmin perjantaina jatkaneensa vuodella kokeneen kakkospelinrakentaja Ryan Fitzpatrickin sopimusta.

LUE MYÖS: Nyt se on varmaa! Seattle Seahawks purkanut tähtikulmapuolustaja Richard Shermanin sopimuksen