New York Giants paikkasi surkeaa hyökkäyksen linjaansa – antoi 62 miljoonan jättisopimuksen 150-kiloiselle mörssärille!

Usean kauden ajan surkeasta hyökkäyksen linjasta kärsinyt New York Giants laittoi O-lineaan kerralla uuteen uskoon signaamalla New England Patriotsista saapuvan vasemman tacklen Nate Solderin 4-vuotisella ja peräti 62 miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella. Sopimuksen guaranteed-osuus on 35 miljoonaa ja se tekee 29-vuotiaasta vuoden 2011 1. kierroksen 17. varauksesta liigan parhaiten palkatun hyökkäyksen linjamiehen tämän tienatessa tulevasta sopimuksestaan keskimäärin 15,5 miljoonaa kaudessa.

202-senttinen ja 147-kiloinen kaksinkertainen Super Bowl -voittaja oli UFA-markkinoiden tavoitelluin left tackle, ja mies rankattiin NFL.comin Top 101 vapaat agentit -listalla sijalle 14. Ensi kuussa 30 vuotta täyttävä Solder toimi viimeiset seitsemän kautta Patriotsissa Tom Bradyn blindsiden suojelijana aloittaen 95 ottelua. Tulevalla kaudella mies suojelee Patriotsin kahdesti Super Bowlissa kaatanutta Eli Manningia.

Patriotsin hyökkäykseen Solderin lähtö tekee massiivisen aukon, ja onkin mielenkiintoista nähdä miten tähden lähtö vaikuttaa Bradyn peliin tulevalla kaudella. Patriotsin hyökkäys menetti viime kauden joukkueesta myös ykköskeskushyökkääjä Dion Lewisin sekä monivuotisen pudotuspelien ratkaisupelaaja Danny Amendolan, minkä lisäksi kulmapuolustaja Malcolm Butler vaihtaa maisemaa.

Keskiviikon sopimusten liveseurannan löydät sivuiltamme myöhemmin illalla.