New York Giants vahvisti puolustustaan Los Angeles Ramsin tukimies Alec Ogletreellä

Päättyneellä kaudella NFL:n kellarikerrokseen pudonnut New York Giants vahvisti puolustustaan hankkimalla riveihinsä lokakuussa 4-vuotisen ja 42 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Los Angeles Ramsin kanssa allekirjoittaneen tukimies Alec Ogletreen. 26-vuotias entinen 1. kierroksen varaus on selvä vahvistus vuosikaudet heikosta tukimiesosastosta kärsineelle newyorkilaisseuralla, joka antoi vaihdossa Ramsille 4. ja 5. kierroksen varausvuorot huhtikuun draftissa. Rams puolestaan luovutti Giantsille Ogletreen lisäksi 7. kierroksen varausvuoron ensi vuoden varaustilaisuuteen.

Viime kaudella pudotuspeleihin palannut Rams on laittanut puolustustaan uusiksi urakalla päättyneen kauden jälkeen, ehtihän seura jo hankkimaan Chiefsiä edustaneen tähtikulmapuolustaja Marcus Petersin, minkä lisäksi se treidasi pass rusher Robert Quinnin Miami Dolphinsiin. Rams tiettävästi tarjosi 63 taklausta, kaksi säkitystä ja yhden syötönkatkon päättyneellä kaudella napannutta Ogletreeta jo Chiefsille osana Peters-treidiä.

Quinnin ja Ogletreen treidit ovat samalla osa Ramsin valmistautumista tulevaan Aaron Donaldin jättisopimukseen, joka tulee nielemään ison siivun seuran tulevaisuuden palkkakatosta. Lisäksi joukkue tavoittelee vielä laitahyökkääjä Sammy Watkinsin nimeä jatkosopimukseen. Useat NFL-toimittajat tosin arvelivat Ogletreen siirron taustalta löytyvän muitakin syitä, treidasihan Rams parhaassa iässään olevan pelaajan pois vain muutamaa kuukautta pitkän jatkosopimuksen solmimisen jälkeen.