New York Jetsin pelinrakentaja signasi 10 miljoonan dollarin sopimuksen tyylikkäästi pikaruokaravintolan autokaistalla

NFL:n vapaiden pelaajien markkinat käyvät kuumimmillaan ja sosiaalinen media onkin täyttynyt enemmän tai vähemmän virallisista kuvista sopimuksiaan allekirjoittavista pelaajista. New York Jetsiin 1-vuotisen ja 10 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen allekirjoittanut 38-vuotias pelinrakentaja Josh McCown julkaisi hänkin kuvan itsestään allekirjoittamassa uutta diiliä, joskin hieman normaalista poikkeavissa merkeissä.

Jetsin aloittavan pelinrakentajan paikasta alkavalla kaudella Vikingsista saapuneen Teddy Bridgewaterin kanssa kisaava konkari nimittäin signasi uuden sopimuksensa paikallisen pikaruokaravintolan odotuskaistalla, Teksasissa lomaillut mies kun ei ollut lähelläkään seuran New Yorkissa sijaitsevaa toimistoa sopimuksen syntyessä. Sopimus allekirjoitettiinkin nykyajan mukaisesti älypuhelimen kautta sähköisellä allekirjoituksella.

Katso McCownin twiitti alta:

Kaikki torstain merkittävimmät sopimusuutiset löydät täältä.