Rams kasaa ensi kaudeksi hirvittävää tähtisikermää – Broncosin 5-kertainen Pro Bowl -kulmapuolustaja uusin lisä joukkueeseen

Denver Broncos on kaupannut kalliin tähtitakapuolustajansa Aqib Talibin siirtomarkkinoiden aktiivisimpaan seuraan Los Angeles Ramsiin vaihdossa 5. kierroksen varausvuoroon. Viidesti Pro Bowliin valittu toissa kauden ykkös-All-Pro-puolustaja oli pyörinyt jo kuukausien ajan siirtohuhuissa, kiitos Broncosin tiukan palkkakattotilanteen sekä miehen suuren sopimuksen. 32-vuotiaan kulmapuolustajan tulevan kauden palkka on 11 miljoonaa dollaria, mikä oli auttamatta liikaa Kirk Cousinsia uudeksi pelinrakentajakseen havittelevalle seuralle, jolla on riveissään Talibin lisäksi kaksi muutakin kallista kulmapuolustajaa, Chris Harris sekä Bradley Roby.

Vuoden 2008 1. kierroksen varaus on edelleen loistava shutdown-miespuolustaja, jonka vartioimalle hyökkääjälle heittämistä pelinrakentajat varovat tarkkaan. Miehen siirto Ramsiin tekee losangelesilaisten takapuolustuksesta kenties liigan pelottavimman, hankkihan seura muutamaa viikkoa aiemmin riveihinsä Kansas City Chiefsin tähtikulmapuolustaja Marcus Petersin. Nyt seuralla on vaarallisen hyökkäyksen lisäksi riveissään todella monta liigan kärkipään puolustajaa, pelaahan puolustuksesssa kahden toissa kauden All-Pro-kulmapuolustajan lisäksi päättyneen kauden parhaaksi puolustajaksi liigassa valittu Aaron Donald.

Rams ilmoitti myös hankkineensa viime kauden pelaamatta olleen kokeneen kulmapuolustaja Sam Shieldsin täydentämään takapuolustustaaan. 30-vuotias Shields on kärsinyt viime vuosina useista pahoista aivotärähdyksistä. Mies edusti viimeksi Green Bay Packersia, joka osti miehen sopimuksen ulos vuosi sitten. Yhteensä Shields on pelannut kahden viimeisen kauden aikana vain yhden ottelun, eikä tämän nykykunnosta ole minkäänlaisia takeita.