NFL julkaisi tulevan kauden otteluohjelmansa – katso suomalaiset alkamisajat täältä

NFL:n tulevan kauden otteluohjelma julkaistiin viime yönä. Kausi 2018 käynnistyy Suomen aikaa torstain ja perjantain välisenä yönä 7. syyskuuta pelattavalla Thursday Night Football -ottelulla, jossa hallitseva mestari Philadelphia Eagles isännöi toissa kaudella lähelle Super Bowlin voittoa yltänyttä Atlanta Falconsia.

Todenteolla kausi käynnistetyy heti tätä seuraavana viikonloppuna, jolloin loput 30 joukkuetta avaavat kautensa, joskin kaksi kierroksen päättävää ottelua pelataan seuraavan viikon puolella maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Avauskierroksen muita ennakkoon mielenkiintoisimpia ottelupareja ovat sunnuntaina klo 20 pelattavat ottelut Minnesota Vikings – San Fransisco 49ers sekä New England Patriots – Houston Texans, minkä lisäksi samaan aikaan nähdään myös isolla kädellä vahvistuvan Cleveland Brownsin sekä Pittsburgh Steelersin kauden ensimmäinen kohtaaminen.

NFL jatkaa tulevalla kaudella myös ns. NFL International Series -sarjaansa, joka tuo kolme runkosarjaottelua Lontooseen. 14. lokakuuta Tottenhamin valioliigajoukkueen uudella stadionilla pelattava Oakland Raiders – Seattle Seahawks avaa Euroopan kauden, minkä jälkeen Tennessee Titans ja Los Angeles Chargers kohtaavat viikkoa myöhemmin Wembleyllä. Euroopan kauden päätösottelu puolestaan on todellinen herkkupala, jossa kohtaavat mestari Eagles sekä Jacksonville Jaguars. Ottelu pelatan Wembleyllä 28. lokakuuta.

Vaikka runkosarjan alkuun on aikaa useampi kuukausi, riittää NFL-faneille jännitettävää jo tulevalla viikolla, jolloin vuorossa on liigan vuosittainen varaustilaisuus. Draftin avauskierros järjestetään ensi viikolla, torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa. NFLSuomi seuraa draftin tapahtumia koko viikonlopun ajan.

Runkosarjan otteluohjelman suomalaisin alkamisajoin löydät täältä.