Denver Broncos sopimukseen kärkivarauksensa kanssa – tästä miehestä odotetaan todellista puolustuksen supertähteä

Denver Broncos on solminut neljän vuoden tulokassopimuksen tämän vuotisen varaustilaisuuden viidentenä pelaajana varatun, puolustuksen endinä pelaavan Bradley Chubbin kanssa. 21-vuotiaasta varaustilaisuuden ensimmäisenä puolustuspään pelaajana varatusta lupauksesta odotetaan todellista supertähteä sekä seuran pitkäaikaisen ykköspuolustaja Von Millerin jälkeistä seuraavaa puolustuksen keisaria.

N.C. Statessa yliopistourallaan komeat 25 säkitystä ja 54,5 vastustajan hyökkäystä taaksepäin vienyttä taklausta raapinut Chubb on isokokoinen, 193-senttinen ja peräti 122-kiloinen järkäle, joka on asiantuntijoiden papereissa vahva ehdokas taistelemaan tulevan kauden parhaan tulokaspuolustajan tittelistä. Mies on ilmoittanut pelillisiksi esikuvikseen juuri tulevan joukkuetoverinsa Millerin sekä Oakland Raidersissä endinä pelaavan megatähti Khalil Mackin.

Atleettisenä ja loistavan peliälyn omaavana passrusherina pidetyn Chubbin tulokassopimus tuottaa nuorukaiselle reilut 27 miljoonaa dollaria, joista 17,9 miljoonaa on allekirjoitusbonuksia. DE:n paikkaa pidetään yleisesti puolustuksen tärkeimpänä pelipaikkana, ja aivan liigan kärkitason pelimies kyseisellä pelipaikalle saattaakin kertaheitolla nostaa koko puolustuksen tasoa huomattavasti. Jokaisella kuudella täydellä NFL-kaudellaan vähintään 10 säkitystä merkkauttanut Miller muodostaneekin yhdessä Chubbin kanssa erittäin tehokkaan heittoryntäyskaksikon jo alkavalla kaudella.