Jameis Winston, Julian Edelman… tässä listaa pelikiellossa kauden aloittavista tähtipelaajista

Yli 20 NFL-pelaajaa aloittaa uuden kauden pelikiellossa. Suurin osa pelikielloista johtuu suorituskykyä parantavien aineiden käytöstä, minkä vuoksi myös useat nimimiehet seuraavat kauden ensimmäiset ottelut katsomon puolelta.

Tampa Bay Buccaneersin ykköspelinrakentaja Jameis Winston sai juuri liigalta kolmen ottelun pelikiellon parin vuoden takaisesta Uber-kuljettajan lähentelystä, mutta vuoden 2015 NFL-draftin ykkösvaraus ei suinkaan ole ainoa pelikieltoon määrätty tähtipelaaja. New England Patriotsin laitahyökkääjä Julian Edelman aloittaa hänkin kauden neljän ottelun bannin merkeissä, syynä dopingrikkomus.

Muita suoritusta parantavien aineiden käytöstä kärähtäneitä nimimiehiä ovat Saintsin keskushyökkääjä Mark Ingram (4 peliä), Bears varapelinrakentaja Mark Sanchez, Panthersin tukimies Thomas Davis (4 peliä), Chargersin DT Corey Liuget (4 peliä), Coltsin keskushyökkääjä Robert Turbin (4 peliä) sekä Bengalsin tukimies Vontaze Burfict (4 peliä). Lisäksi useat ns. täytepelaajat kärähtivät liigan dopingtesteissä kauden alla. Huumaavien aineiden käytöstä kärähtäneitä ja pelikieltoon asetettuja nimimiehiä edustaa puolestaan Cowboysin DT David Irving, joka on niin ikään sivussa kauden ensimmäiset neljä ottelua. Myös Eaglesin tukimies Nigel Bradham aloittaa kautensa yhden ottelun pelikiellon merkeissä

Eniten rahaa pelikieltonsa vuoksi häviävät 2,3 miljoonaa dollaria menettävä Corey Liuget, 1,8 miljoonaa häviävä Burfict, 1,27 miljoonan Mark Ingram, reilun miljoonan häviävä Davis sekä lähes miljoona dollaria palkkatulojaan menettävä Edelman.