NFL-kausiopas 2018 – Sponsored by Head & Shoulders

NFL-kausi 2018 käynnistyy 7.9. huippuottelulla hallitsevan mestarin Philadelphia Eaglesin ja Atlanta Falconsin välillä. Tältä sivulta löydät suomenkielisen NFL-kausioppaan sekä lähempänä kauden alkua julkaistavat joukkuekohtaiset ennakkopaketit. Niitä odotellessa voit vaikka tutustua kauden kulkuun ja liigan sääntöihin sekä lukea NFL-vedonlyöjän ohjepaketin tulevaa kautta varten. Esittelyssä lisäksi mm. tulevan kauden ennakolta kovimmat tulokaskeskushyökkääjät sekä parhaat kulmapuolustajat. Linkit artikkeleihin löydät mainoksen alta.


UUSI Head & Shoulders Caffeine Shampoo: Men Ultra Hair Booster sisältää laadukkaita, hiuksia vahvistavia sekä hiustenlähtöä hidastavia kosteuttavia ainesosia ja merimineraaleja ollen siten täydellinen vastaus vaativimmankin miehen tarpeisiin. Uusi shampoo on kehitelty ennen kaikkea estämään hiusten rikkoutumista sekä hidastamaan kaljuuntumista ja pään hilseilyä. Shampoo hyökkää hilseen kimppuun jo ensimmäisellä pesukerralla tehden niistä paksun sekä tuuhean näköiset ja jopa 100-prosenttisen hilseettömät jättäen samalla hiuspohjan äärimmäisen puhtaaksi ja helposti käsiteltäväksi! Hellävarainen, pH-tasapainotettu koostumus sopii päivittäiseen käyttöön.

Tuote on suunniteltu erityisesti miehille. Sisältää miehisen tuoksun. Tsekkaa myös tähtiä vilisevä Head & Shouldersin MM-kisavideo yläpuolelta! Video ei näy jos adblock on päällä. Sponsoroitu video.Näin NFL-kausi 2018 etenee


Amerikkalaisen jalkapallon säännöt


NFL-vedonlyöjän opas


Jenkkifutisko yksinkertainen laji? Katso ote Ramsin hyökkäyksen pelikirjasta ja mieti uudestaan


Jenkkifutis dominoi mennen tullen USA:n tv-markkinoita – katso tilasto maan viime vuoden katsotuimmista ohjelmista

Nämä tulokaskeskushyökkääjät ovat valmiita avauskokoonpanon pelaajiksi jo alkavalla kaudella

Esittelyssä NFL:n tämän hetken parhaat shutdown-kulmapuolustajat

Mihin menestyjät sijoittavat?

Top 10: Esittelyssä NFL:n alkavan kauden parhaat passrusherit

NFL-ranking: Tulevan kauden kovimmat keskushyökkääjä-laitahyökkääjä-parit


Kannattaa ottaa viimeistään nyt seurantaan myös loistava, viikoittain kauden aikana ilmestyvä NFL Jenarihait -podcast. Pilke silmäkulmassa tehdyssä podcastissa mukana usein myös teemajaksoja. Mm. liigan historiaan tai palkkakattoon voit perehtyä alta löytyvistä jaksoista:

Liigan historia -erikoisjakso

Palkkakatto

Mikä on practise squad?

Säännöt liittyen potkuihin (aloituspotkut, lentopotkut, fake puntit, fair catchit jne)