Chargersille valtava takaisku – tähtipuolustaja sivussa koko kauden!

Los Angeles Chargers koki heti harjoitusleirin alkajaisiksi painajaismaisen takaiskun, kun tähtikulmapuolustaja Jason Verrettin akillesjänne pamahti ja viimeiset kaksi kautta loukkaantumisista kärsineen vuoden 2014 1. kierroksen varauksen kausi on ohi ennen kuin se ehti alkaakaan.

Vain viisi ottelua kahden viime kauden aikana pelannut 27-vuotias kärsi kahden edelliskauden ajan polvivaivoista, minkä vuoksi miehen tilille kertyi viime kaudella vain yksi ottelu. Uusin vamma on valtava takaisku Chargersille, jolla oli paperilla kasassa ennakkoon yksi liigan kovimmista takapuolustuksista, kuuluvathan rosteriin Verrettin lisäksi myös Casey Hayward, Desmond King, Trevor Williams, Adrian Philips sekä draftin avauskierroksella napattu safety Derwin James. Seuran onneksi kokoonpanosta löytyy edelleen liigan parhaisiin kulmapuolustajiin kuuluva Hayward, joka on saanut totutella ykkösen rooliin Verrettin ollessa sivussa.

Chargers menetti viimeistä sopimuskauttaan aloitelleen Verrettin lisäksi aiemmin jo ykkös-TE Hunter Henryn koko kaudeksi, minkä lisäksi myös guardi Forrest Lamp aloittaa kauden loukkaantuneiden listalla.