Cowboysin pois potkimalle Dez Bryantille löytymässä vihdoin ottaja?

Dallas Cowboysista kenkää viime kauden jälkeen saanut seuralegenda, laitahyökkääjä Dez Bryant on Cleveland Brownsin kiikarissa, myöntää seuran GM John Dorsey. Mukavasti viime kaudesta vahvistunut viime vuosien rupusakki joutuu tulemaan määrittelemättömän ajan toimeen ilman mielenterveyskuntoutuksessa olevaa ongelmapelaajaansa Josh Gordonia, minkä lisäksi seuran laitahyökkääjäkaartiin kuuluva Ricardo Louis on sivussa koko tulevan kauden.

Tämä puolestaan on pakottanut Brownsin miettimään lisävahvistuksia kiinniotto-osastolleen, josta löytyy Gordonin ohella vain pari potentiaalista aloituksen laitahyökkääjää, Dolphinsista hankittu Jarvis Landry sekä pari keskinkertaista kautta NFL:ssä pelannut Corey Coleman. 29-vuotias urallaan kolme yli 1200 kiinniottojaardin kautta pelannut Bryant saattaisikin olla sopiva vahvistus Browns-hyökkäykseen, jonka iskukyky kokisi kovan kolauksen, mikäli seura joutuu tulemaan pidemmän aikaa toimeen ilman takavuosien jaardikuningas Gordonia.

“Olemmeko keskustelleet Bryantin hankinnasta päävalmentaja Hue Jacksonin kanssa? Tottakai, se on täysin luonnollista tässä tilanteessa. Katsotaan, mitä tulevat päivät tuovat tullessaan”, Dorsey kommentoi ja kuvaili samalla Bryantia “todella kilpailukykyiseksi ja intohimoiseksi persoonaksi”.

Gordonin tilanteesta Brownsin GM oli vaitonaisempi: “Josh on 100-prosenttisen sitoutunut Brownsiin ja me olemme yhtä sitoutuneita häneen. Hänellä on takanaan onnistunut offseason. Katsotaan miten tilanne etenee. Kunnioitan hänen yksityisyyttään tässä tilanteessa”, Dorsey päättää.

Myös päävalmentaja Jacksonin ajatukset ovat nyt vain Gordonin kuntoutumisessa. “Puhumme nuoresta miehestä, joka tekee juuri nyt kaikkensa saadakseen elämänsä järjestykseen. Mielestäni tämä on vain hieno asia hänen kannaltaan”, Jackson kommentoi Gordonin hoitojaksoa.

Brownsin harjoitusleiri starttaa huomenna torstaina.