Entinen Patriots-tähti Danny Amendola nauttii Dolphinsin rennosta ilmapiiristä

Viiden viimeisen kauden ajan New England Patriotsia edustanut laitahyökkääjä Danny Amendola siirtyi tulevaksi kaudeksi samassa divisioonassa pelaavan Miami Dolphinsin riveihin. 32-vuotias kaksinkertainen Super Bowl -voittaja kehuu uuden seuransa rentoa ilmapiiriä, josta ei miehen mukaan Patriotsissa ollut juuri tietoakaan Bill Belichickin pitäessä pelaajilleen äärimmäisen kovaa kuria.

Jos James Harrison kehui viime viikolla Belichickin johtamistapaa, Amendolalle Dolphinsin uuden liiton päävalmentajan Adam Gasen pelaajakeskeinen johtamistapa tuntuu toimivan paremmin. “Gase on yksi jätkistä, jonka puolesta haluat antaa kaikkesi. Belichick oli enemmänkin kuin rehtori rehtorinkanslioineen kaikkineen”, Amendola vertaili mainiten kuitenkin samalla pitävänsä Belichickiä “historian parhaana valmentajana”.

Vaikkei varsinkin pudotuspeleissä säännöllisesti loistava laitahyökkääjä siis suoranaisesti heitä Belichickiä valmennusmetodeineen bussin alle, arvostaa konkari uutta valmentajaansa, joka kohtelee tätä enemmän samanarvoisena itsensä kanssa.

“Alku Miamissa on ollut mahtavaa aikaa. Kaikki kaverit täällä ovat cooleja. Valmentajat ovat mahtavia ja päävalmentajame on yksi meistä. Hän on johtajamme ja päävalmentajamme, mutta silti samalla vain yksi jätkistä. On virkistävää, kun sinulla on läheiset välit valmentajasi kanssa. Vastaavaa tilannetta minulla ei ole ollut pitkään aikaan. Tapasin Gasen juuri eilen, puhuimme niitä näitä ja jauhoimme p*skaa. Juttelin myös hänen lapsilleen ja mielestäni tämän tapainen suhde valmentajaan on todella ainutlaatuinen asia”, Amendola jatkaa.

Juuri tämä oli sitä, mitä Amendola kaipasi miehen jäätyä vapaaksi agentiksi viime kauden jälkeen. “Minulla oli vihdoin mahdollisuus valita uusi seurani ja kun Gase soitti, valinta oli nopeasti selvä. Puhuimme futiksesta, elämästä, Miamista paikkana, ajastani Patriotsissa ja siitä, mitä molemmat ovat käyneet urallaan läpi. Hän on valmentaja joka työskentelee todella kovaa, omaksuu uusia asioita nopeasti, on intohimoinen ja käytettävissäsi 24/7. Jos sinulla on mahdollisuus pelata tällaiselle valmentajalle, haluat antaa joka kerta kaikkesi”, Amendola kehuu kolmatta kauttaan Dolphinsin päävalmentajana aloittavaa 40-vuotiasta Gasea.

Tulevalla kaudella Amendola pääsee pelaamaan uudelle valmentajalleen tutussa divisioonassa, kohtaahan Dolphins miehen vanhan seuran Patriotsin kahdesti jo runkosarjassa.

Lue myös:

Rams solmi rahakkaan jatkosopimuksen hyökkäyksen megatähtensä Todd Gurleyn kanssa