Madden NFL 19 -kansikuvapoika valittu

Pittsburgh Steelersin ja koko NFL:n kiistatta paras laitahyökkääjä Antonio Brown on valittu Madden-videopelisarjan tämän vuoden version kansikuvapelaajaksi. 29-vuotias tähti on rikkonut viidellä peräkkäisellä kaudella 1000 kiinniottojaardin rajan ainoa pelaajana liigassa, joten valinta pelisarjan 30-vuotisjuhlaversion kanteen ei juurikaan olisi voinut mennä enempää nappiin.

“Pääseminen pelin kanteen, joka on inspiroinut elämääni niin paljon on uskomaton kunnia. Tämä tulee olemaan todella mukava muisto, jotain mitä minä ja lapseni voimme joskus muistella. Olen myös ensimmäinen Steelers-pelaaja Maddenin kannessa, mikä on niin ikään upea kunnianosoitus”, Brown hehkuttaa.

Brownin overall rating uudessa Maddenissa on asiaankuuluvasti 99, mikä on sekin täysin ansaittua ottaen huomioon miehen pitkäaikaisen dominoinnin liigassa. Yhdeksättä kauttaan NFL:ssä aloittava Brown oli viime kaudella ilmiliekeissä miehen iskettyä vain 14 pelaamassaan runkosarjaottelussa häikäisevät 1533 kiinniottojaardia ja yhdeksän TD:tä. Jaardimäärissä mitattuna mies voitti toiseksi tulleen ja täyden runkosarjan pelanneen Julio Jonesin 89 jaardilla.

Katso EA Sportsin Madden 19 -esittelyvideo alta: