Vikings pitkään jatkosopimukseen laitahyökkääjä Stefon Diggsin kanssa

Yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista reilun kuukauden päästä alkavaan NFL-kauteen lähtevä Minnesota Vikings solmi 5-vuotisen jatkosopimuksen tähtilaitahyökkääjänsä Stefon Diggsin kanssa. Sopimuksen arvo on 72 miljoonaa dollaria, josta 40 miljoonaa on taattua tuloa. Bonuksien myötä sopimuksen arvo saattaa kohota ESPN:n lähteiden mukaan lopulta jopa 81 miljoonaan dollariin.

Viime kauden 14 runkosarjaottelussaan 849 kiinniottojaardia ja peräti kahdeksan TD:tä paukuttanut 24-vuotias on seuran 5. kierroksen varaus vuodelta 2015, joskin mies on noussut jo kolmen ensimmäisen kautensa aikana joukkueen tärkeimpien hyökkääjien joukkoon.

Uransa 40 ottelussa 15 TD:tä viimeistellyt pikakiituri muodosti viime kaudella yhden liigan vaarallisimmista laitahyökkääjätandemeista yhdessä Adam Thielenin kanssa, mutta parhaiten mies muistetaan NFC:n Divisional-kierroksen viime hetken 61 jaardisesta TD:stään, joka takasi seuralle voiton New Orleans Saintsista ja vei sen konferenssin loppuotteluun, jossa tuleva mestari Philadelphia Eagles osoittautui kuitenkin selvästi paremmaksi.

“Rakastan olla täällä ja pelata Vikingsille. Aloitin urani täällä ja olen ollut todella tyytyväinen vuosiin seurassa. Rakastan pelikavereita sekä valmennusta, joten tämä on on ehdottomasti paikka, jossa haluan pysyä kauan”, mies kertoi aiemmin offseasonilla. Diggsin uusi sopimus ulottuu kauden 2023 loppuun saakka.

Vikingsin sopimustilanne runkopelaajien kanssa alkaa olla hyvällä mallilla, sillä Kirk Cousins, Everson Griffen, Danielle Hunter, Xavier Rhodes, Linval Joseph, Riley Reiff, Harrison Smith, Eric Kendricks, Dalvin Cook ja nyt Stefon Diggs ovat kaikki kiinnetettyjä seuraan vähintään kauden 2020 loppuun saakka ulottuvilla sopimuksilla.

Muista myös päivittäin seuraavan viikon ajan julkaistavat divisioonaennakot. Tänään ulkona NFC West.