NFL:ssä solmittiin kaksi jättimäistä jatkosopimusta vain tunnin sisällä toisistaan

NFL:n harjoitusleiriajan perjantai käynnistyi kahdella kovan luokan jatkosopimusuutisella, kun vain tunnin sisään uutisoitiin kahden hyökkäyksen vasempana tacklena pelaavan tähtipelaajan allekirjoittaneen massiiviset jatkosopimukset seurojensa kanssa.

Tennessee Titans teki vuoden 2014 draftin avauskierroksen 14. pelaajana varaamastaan Taylor Lewanista samalla historian parhaiten palkatun hyökkäyksen linjapelaajan solmimalla viidettä kauttaan seurassa aloittavan 27-vuotiaan kanssa viiden vuoden ja 80 miljoonan dollarin jatkosopimuksen. 201-senttinen ja 140-kiloinen mörssäsi tienaa sopimuksestaan takuuvarmasti 50 miljoonaa dollaria vuosipalkan kivutessa jopa 16 miljoonaan taalaan.

Hetkeä myöhemmin Atlanta Falcons uutisoi kiinnittäneensä oman pelinrakentajansa Matt Ryanin blindsiden turvaaja Jake Matthewsin niin ikään viisivuotisella jatkolla, joka on arvoltaan 75 miljoonaa dollaria. Lewanin kanssa samana varausvuonna jo kuudentena varattu Matthews on 196-senttinen ja 140-kiloinen järkäle, joka nousi samalla hyökkäyksen linjapelaajien palkkataulukon kakkoseksi ennen Nate Solderia, joka solmi offseasonin käynnistyessä New York Giantsin kanssa 4-vuotisen, 62 miljoonan dollarin sopimuksen 35 miljoonan guaranteed-summalla.