Steelersin päävalmentaja vihjaa: “Le’Veon Bellin jatkosopimus saatetaan julkaista maanantaina”

Yksi NFL:n offseasonin puhutuimmista kysymysmerkeistä sopimusrintamalla on ollut liigan parhaan keskushyökkääjän, Le’Veon Bellin jatkosopimustilanne. Toista kertaa peräkkäin franchise tagilla kiinnitetty 26-vuotias megatähti on uhannut jättää koko harjoituskauden väliin, mikäli pelaaja ei pääse yhteisymmärrykseen pidemmästä jatkosopimuksesta seuransa Pittsburgh Steelersin kanssa.

Nyt tunnelin päässä näyttäisi olevan valoa, ja jopa seuran päävalmentaja Mike Tomlin kommentoi WAVY-TV:n haastattelussa jatkosopimuksen olevan todella lähellä. “Haluamme saada sopimuksen valmiiksi, samoin kuin pelaaja itse. Kyse on enää yksityiskohdista. Olen innoissani ja toiveikas siitä, että saamme mielenkiintoisia uutisia asian suhteen maanantaina”, Tomlin kertoo.

Maanantai on samalla franchise tagattujen pelaajien jatkosopimusten takaraja, joten koko seuran tulevaisuuden kannalta olisikin ratkaisevan tärkeää saada viime kaudella 1946 kokonaisjaardia ja 11 TD:tä mättänyt megatähtensä signatuksi maanantain aikana.

Vuoden 2013 draftissa 2. kierroksella varattu Bell on viisivuotisella urallaan valittu kahdesti liigan 1. All-Pro-joukkueeseen. Mikäli jatkosopimukseen ei maanantain aikana päästä, tienaa tähti alkavasta kaudestaan toisen peräkkäisen tägäyksen määrittämät 14,5 miljoonaa dollaria. Tiettävästi vuosipalkaltaan noin 17 miljoonan taalan pahvia havittelevan Bellin uran 62 runkosarjaottelun ottelukohtainen juoksujaardikeskiarvo on komeat 86,1 jaardia.

Lue myös:

NFL-säännöt: Mikä on franchise tag?

Philadelphia Eaglesin konkarikeskushyökkääjä valmistautuu viimeiseen NFL-kauteensa ennätykset mielessään