Super Bowlin MVP:nä palkittu Nick Foles tyytyväinen kakkospelinrakentajan rooliinsa Eaglesissä

Philadelphia Eaglesin Super Bowlin voittoon viime kaudella johdattanut pelinrakentaja Nick Foles ei tuoreen radiohaastattelun perusteella haikaile ykköspelinrakentajaksi muihin seuroihin, vaan mies nauttii olostaan Philadelphiassa kentälle pikku hiljaa paluuta loukkaantumisensa jälkeen tekevän supertähti Carson Wentzin kakkosmiehenä.

29-vuotiaan, Super Bowlin MVP:ksi valitun pelinrakentajan sopimus Eaglesin kanssa ulottuu alkavan kauden loppuun, minkä jälkeen paikka ykkösenä saattaisi hyvinkin aueta toisaalta, kera mukavan palkankorotuksen. Foles ei kuitenkaan välttämättä ole lähdössä tavoittelemaan ykkösen roolia muualta, mikäli olosuhteet eivät ole oikeat.

“Nykyään kaikki tuntuu keskittyvän siihen, että haluat päästä ykköseksi, voittaa kilpailun aloittajan paikasta, haluat tulla kutsutuksi aloittavana pelinrakentajana. Minä taas pidän itseäni pelkkänä pelinrakentajana”, Monday’s Sports Spectrum -podcastin vieraana käväissyt Foles kertoi.

“Tottakai haluaisin olla tilanteessa, jossa voisin johtaa joukkuetta kentän puolella. Olosuhteiden on kuitenkin oltava oikeat. En aio tehdä sopimusta seuraan jonka toimintamalli, henkilökunta, työympäristö tai pelityyli ei miellytä. En nauttisi pelaamisesta hyökkäyksessä, jonka pelitapa ei olisi minulle oikea. Jos joku GM vetää tästä johtopäätöksiä tyyliin ´En halua tuota kaveria jos häntä ei edes kiinnosta pelata ykkösenä´, voin sanoa suoraan etten edes halua pelata joukkueessasi”, Foles tylyttää.

Foles kertoo myös olevansa valmis tinkimään palkastaan saadakseen pelata paikassa, jossa tämä viihtyy. Ja juuri sellainen Eagles miehelle tällä hetkellä on. Kunnianhimon puutetta tai liiallista mukavuudenhalua? Vai sittenkin pelkkää itsekunnioitusta?