Vikings solmi 5-vuotisen jatkosopimuksen tärkeän puolutuksen endinsä kanssa

NFL:n parhaimpiin puolustusjoukkueisiin kuuluva Minnesota Vikings on solminut 5-vuotisen, 72 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen 23-vuotiaan puolustuksen endinä pelaavan Danielle Hunterin kanssa. 40 miljoonaa dollaria guaranteed-rahaa takaava jatkosopimus tekee 3. kierroksella vuonna 2015 liigaan varatusta LSU:n kasvatista Vikingsin tähtiä vilisevän puolustuksen toiseksi parhaiten palkatun pelaajan heti kulmapuolustaja Xavier Rhodesin jälkeen. Asiasta uutisoi Minnesota Star Tribune.

Kolmella ensimmäisellä NFL-kaudellaan komeat 25,5 säkitystä kahmineen Hunterin jatkosopimuksen myötä Vikingsin kivikovan puolustuksen kaikki tärkeimmät kulmapalaset alkavat olla pitkien jatkosopimusten alla, kun miehen lisäksi Rhodes, Everson Griffen, Eric Kendricks, Linval Joseph sekä Harrison Smith jatkavat seurassa pitkillä sopimuksilla.

Minnesotalaisten seuraava tavoite on sorvata jatkosopimus tukimiehensä Anthony Barrin kanssa. Barrin sopimus päättyy alkavan kauden jälkeen. Mies tienaa tulevasta kaudesta 12,3 miljoonaa dollaria.