Brownsin Jarvis Landry ei usko Corey Colemanin lähdöllä olevan vaikutusta joukkueeseen

Cleveland Brownsin hyökkäyksen kiinniotto-osasto koki yllättävän menetyksen toissapäivänä, kun seura treidasi muutaman vuoden takaisin ykkösvarauksensa Corey Colemanin Buffalo Billsiin vaihdossa 7. kierroksen varausvuoroon. Seuraan täksi kaudeksi Miamista hankittu tähtilaitahyökkääjä Jarvis Landry ei kuitenkaan usko Colemanin siirrolla olevan suurempaa vaikutusta joukkueen tekemiseen ainakaan harjoitusleirin aikana.

“Coreyn kuuluminen joukkueeseen auttoi meitä, mutta toisaalta emme voi jäädä murehtimaan hänen lähtöään. Tämä on bisnestä, joten en usko asian vaikuttavan joukkueen tekemiseen jatkossa”, 25-vuotias joukkueen hyökkäyksen ykköstähti kertoi cleveland.comin haastattelussa.

Joukkueen laitahyökkääjäosasto näyttääkin Colemanin lähdön myötä jälleen melko kapealta, joskin Josh Gordonin odotetaan liittyvän seuran vahvuuteen kenties jo ennen runkosarjan alkua. “Kysyntä laatuhyökkääjille on jälleen hieman suurempaa. Muiden kavereiden on nyt astuttava esiin ja ansaittava paikkansa, kuten päävalmentajamme kertoi jo ensimmäisessä palaverissa”, neljällä NFL-kaudellaan 4038 kiinniottojaardia ja 22 TD:tä viimeistellyt tähti jatkaa.

Coleman ja Landry ehtivät ystävystyä lyhyessä Brownsissa samaan aikaan viettämässään ajassa, ja Landry mm. laittoi Colemanin pikaruokaan keskittyneen ruokavalion uuteen uskoon saaden tämän syömään enemmän kalaa ja vihanneksia. “Yritin toimia hänelle mentorina ja ottaa hänet siipieni suojaan. Parasta tässä ruokavaliossa on se, että jaksat painaa hommia eri tavalla. Ehkä hänelle on Buffalossa hyötyä siitä ja hän tulee vielä pelaamaan loistavan uran siellä”, Landry arvuuttelee.

Omasta siirrostaan Clevelandiin neljän Dolphins-kautensa aikana eniten kiinniottoja koko NFL:ssä (400) haalinut Landry on edelleen iloinen. “Tarvitsin sen siirron. Minulla on edelleen paljon rakkautta Miamia kohtaan, eikä kyse ollutkaan halusta päästä pois kaupungista. Halusin paikkaan, jossa kovaa työntekoani arvostetaan. Tiedän, että monet sanovat etten olisi saanut sanoa sitä ja tätä tai tehdä sitä ja tätä koska minulle maksetaan tästä työstä niin paljon. Toisaalta, olemme ammattilaisia jotka rakastavat työtään ja haluamme tässäkin ammatissa tehdä hommia paikassa, jonka ilmapiiri on kannustava”, Landry selittää aiempia piikkejään ex-seuraansa ja -pelikavereitaan kohtaan.

Landry odottaa myös miehen kanssa suureen rooliin kaavaillun Josh Gordonin paluuta kentille tämän kuntoutusjaksolta. “Välitän Joshista enemmän ihmisenä kuin pelaajana ja milloin tahansa hän onkaan valmis paluuseen, otamme hänet takaisin avosylin”, Landry päättää.

Brownsin laitahyökkääjäosastolle tyrkyllä olevaa ex-Cowboys-peluri Dez Bryantia ei sen sijaan todennäköisesti Browns-paidassa nähdä. Joukkueen sisäpiirilähteiden mukaan Bryant ei ilmeisesti ole kovinkaan innostunut solmimaan sopimusta vain yhden ottelun kahden viimeisen kauden aikana voittaneen Brownsin kanssa.

Cleveland Brownsin harjoitusleirin tapahtumia voi seurata ensi yönä HBO:lla alkavassa Hard Knocks -sarjassa. Katso traileri alta: