Entinen hyökkääjätähti vertailee Aaron Rodgersia ja Tom Bradyä – kumpi megatähdistä on parempi?

Tom Brady ja Aaron Rodgers - kaksi liigan parasta pelinrakentajaa kohtaavat ensi yönä.

Uransa viime kauteen päättänyt sisempänä laitahyökkääjänä 10-vuotisen uran NFL:ssä tehnyt Martellus Bennett ehti urallaan pelaamaan kahden historian parhaimpiin lukeutuvan pelinrakentajan kanssa, kun mies toimi pallon kiinniottajana sekä Green Bay Packersin Aaron Rodgersille että New England Patriotsin Tom Bradylle. Bennett vertailee tuoreessa Doug Gottlieb Shown haastattelussa kahden megatähden kanssa pelaamista. Ykköseksi nousee 5-kertainen Super Bowl -voittaja Brady.

“Mielestäni Aaronin heittokädelle ei löydy vertaista. Hän tekee pallon kanssa oikeastaan mitä tahansa. Toisaalta Brady on täsmällisempi ja hänen kanssaan on helpompi pelata. Siinä hän on paras kaikista”, Bennett kertoo ja lisää Bradyn johtajuuden tekevän lopullisen eron miesten välillä.

“Brady tekee hyökkääjien pelistä helppoa. Hän tekee paljon toistoja hyökkääjiensä kanssa fyysisellä ja mentaalisella tasolla. Tiedät aina mitä sinun tulee tehdä hänen kanssaan pelatessasi. Bradyn kommunikaatiotaito on loistavalla tasolla; hän haluaa tietää miten haluat pallon ja kertoo tarkkaan mitä itse odottaa sinulta. Jos pyydät häntä esimerkiksi heittämään pallon tietyllä tavalla, hän yrittää toteuttaa sen”, Bennett selventää monien historian parhaana pitämän pelinrakentajan tapaa valmistautua peleihin.

Sekä 41-vuotias Brady että viime kauden loukkaantumisensa jälkeen jälleen terveenä kauteen valmistautuva 34-vuotias Rodgers ovat myös alkavan kauden ennakkosuosikit kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Lue myös:

Uransa lopettanut Martellus Bennett: “Olin pelaajana kuin yksityisyrittäjä”