Keskiviikon NFL-aiheita – loukkaantumisia, sopimusten ulosostoja sekä uusia sopimuksia

NFL:n harjoitusleirin keskiviikko on ollut tapahtumarikas ja joukkueiden kokoonpanot ovatkin eläneet selvästi loukkaantumisista johtuneiden sopimusten ulosostojen ja uusien signauksien myötä. Tässä keskiviikon tärkeimpiä NFL-aiheita.

NEW ENGLAND PATRIOTS ulososti Billsistä täksi kaudeksi hankitun laitahyökkääjä Jordan Matthewsin sopimuksen tämän kärsittyä pahan takareisivamman harjoituksissa. Kolme ensimmäistä kauttaan Eaglesiä edustanut 26-vuotias oli varsinkin Philadelphian aikoinaan lupaava pelimies miehen iskettyä jokaisella kaudella yli 800 kiinniottojaardin lukemat ja miestä kaavailtiin isoon rooliin myös tulevan kauden Patriotsissa.

Matthewsin ulososton myötä Patriotsin laitahyökkääjätilanne näyttää varsin huolestuttavalta, sillä ykkösmies Julian Edelman missaa kauden ensimmäisen neljänneksen pelikiellon vuoksi, minkä lisäksi myös Kenny Britt ja Malcolm Mitchell kärsivät loukkaantumisista. Joukkue harkitseekin kokeneen Eric Deckerin palkkaamista WR-osastonsa vahvistukseksi.

GREEN BAY PACKERS joutuu tulemaan alkavan kauden toimeen ilman avauksen keskimmäistä tukimiestään Jake Ryania, joka kärsi kauden päättäneen ACL-vamman keskiviikon harjoituksissa. Tulokassopimuksensa viimeistä kautta aloittanut Ryan merkkautti kolmella edelliskaudella yhteensä 218 taklausta.

INDIANAPOLIS COLTSIN vasta 26-vuotias guardi Jack Mewhort joutuu lopettamaan uransa vain neljän kauden jälkeen. Vuoden 2014 2. kierroksen varaus on kärsinyt urallaan pahoista polvivammoista, eikä tilille ole viimeisen kahden kauden aikana kertynyt kuin 15 starttia.

SEATTLE SEAHAWKS hankki syvyyttä heikohkoon hyökkäyksen linjaansa solmimalla kuukausi sitten seuran testissä olleen 29-vuotiaan guardi J.R. Sweezyn kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Viime kaudella Buccaneersia edustanut Sweezy pelasi uransa ensimmäiset neljä kautta Seahawksissa ollen mukana voittamassa seurahistorian toistaiseksi ainutta Super Bowlia. Mies menetti selkäleikkauksen takia koko kauden 2016.

Seattlelaisten ykköslaitahyökkääjä Doug Baldwinin polvivamma pitää miehen sivussa preseasonin ajan, mutta miehen uskotaan uusimpien tietojen mukaan olevan pelikunnossa runkosarjan alkaessa.