Redskins menetti huippulupaavan tulokaskeskushyökkääjänsä sairastuvalle koko kaudeksi!

Washington Redskins joutuu tulemaan koko tulevan NFL-kauden toimeen ilman ykköskeskushyökkääjäksi kaavailtua, kuluvan vuoden draftissa 2. kierroksella varattua Derrius Guicea. LSU:n menestysyliopiston kasvatti hajotti eturistisiteensä Redskinsin preseasonin ensimmäisessä harjoitusottelussa ja tulokas onkin nyt siirretty pitkäaikasloukkantuneiden Injured Reserve (IR) -listalle.

180-senttisestä ja yli 100-kiloisesta 21-vuotiaasta odotettiin viime kaudella liigan surkeimpiin juoksuhyökkäysjoukkueisiin kuuluneen Redskinsin juoksupelin pelastajaa, iskihän mies viimeisellä yliopistokaudellaan 12 ottelussa komeat 1251 juoksujaardia ja 11 TD:tä. Nuorukaisen toissa kausi oli vielä viime kauttakin kovempi Guicen iskettyä 12 peliin 1387 juoksujaardia ja 15 TD:tä.

Redskins joutuu huipputulokkaansa loukkaantumisen myötä tulemaan alkavalla kaudella toimeen viimevuotisella keskushyökkääjärotaatiolla, johon kuuluvat Samaje Perine, Rob Kelley sekä Chris Thompson. Kukaan kolmikosta ei yltänyt viime kaudella 1000 juoksujaardiin, johon Guicella olisi terveenä pysyessään ollut täysin realistiset mahdollisuudet.