Titans hankki entisestä ykköskierroksen varauksesta korvaajan takapuolustukseensa

Tennessee Titans on solminut vuoden sopimuksen viisi kautta New Orleans Saintsia edustaneen safety Kenny Vaccaron kanssa. 1. kierroksen 15. pelaajana liigaan vuonna 2013 varattu 27-vuotias korvaa Titansin takapuolustuksessa avaukseen kaavaillun Jonathan Cyprienin, jonka tuore polvivamma pitää miehen sivussa koko tulevan sesongin ajan.

67 ottelua NFL:ssä pelannut Vaccaro on vahva boksipelaaja, jonka pelityyli muistuttaa enemmänkin tukimiestä kuin varsinaista safetyä. Toki mies taitaa myös heittopuolustuksen, mistä osoituksena viime kauden 12 runkosarjaottelussa napatut kolme syötönkatkoa.

Saints päästi entisen ykkösvarauksensa vapaille markkinoille miehen kärsittyä viimeisen kahden kauden aikana erinäisistä loukkaantumisista, joista viimeisin oli viime kaudella tullut leikkaushoitoa vaatinut nivusvamma. Titans puolestaan tavoitteli Cyprienin paikkaajaksi myös entistä 49ers-peluri Eric Reidiä, jonka kalenteri on juuri nyt täynnä miehen tavoitellessa sopimusta usean eri seuran harjoitusleireiltä.

Lue myös:

Bills-laitahyökkääjä Kelvin Benjamin suolaa kovin sanoin ex-pelinrakentajansa Cam Newtonin