Yllätyssiirto! Browns treidasi entisen ykköskierroksen varauksensa Billsiin

Cleveland Browns ja Buffalo Bills ovat tehneet varsin yllättävän pelaajakaupan, kun Browns päästi vuoden 2016 varaustilaisuuden 1. kierroksen 15. vuorolla nappaamansa laitahyökkääjä Corey Colemanin Billsiin vaihdossa vielä määrittelemättömään myöhempien kierrosten varausvuoroon.

Vasta 24-vuotias Coleman oli koko draftin ensimmäisenä varattu laitahyökkääjä, josta odotettiin Brownsin uutta ykkösmiestä heittopeleihin. Jarvis Landryn hankinnan sekä Colemanin kahden rikkonaisen kauden seurauksena Browns päätti kuitenkin laittaa miehen lihoiksi joukkueen luottaessa alkavalla kaudella Landryyn sekä kentän ulkopuolisten ongelmien kanssa koko uransa painineeseen takavuosien jaardikuningas Josh Gordoniin.

Coleman ehti pelata kahden Browns-kautensa aikana vain 19 ottelua, joissa mies merkkautti 718 kiinniottojaardia ja viisi TD:tä. 180-senttinen ja 84-kiloinen laitahyökkääjä oli sivussa käsivammojen vuoksi lähes puolista joukkueen otteluista, minkä seurauksena nousu todelliseksi ykköseksi Brownsissa jäi lopulta tekemättä.

Billsin ja Brownsin välinen pelaajakauppa oli jo kuluvan vuoden toinen laatuaan, värväsihän Browns aiemmin riveihinsä Billsin monivuotisen ykköspelinrakentaja Tyrod Taylorin, joka taistelee tulevalla kaudella avauksen paikasta tämänvuotisen draftin ykkösvaraus Baker Mayfieldin kanssa.