Useiden nimekkäimpien vapaiden agenttien uudet seurat ja sopimukset jo nyt julkista tietoa – päivitetty

NFL:n uusi kausi ja UFA-markkinat avautuvat virallisesti huomenna, mutta useiden vapaiden markkinoiden nimekkäimpien pelaajien uudet seurat ja jopa sopimusten yksityiskohdat ovat jo nyt vuotaneet julkisuuteen. Virallisia seuraavat tiedot eivät kuitenkaan ole ennen huomista.

KAIKISTA UUSIMMAT SOPIMUSUUTISET LÖYDÄT LIVESEURANTA-OSIOSTA!

Brent Celek ei jatka Eaglesissä

Kokenut siesempi laitahyökkääjä ei jatka Eaglesissä tulevalla kaudella. Seura on ulosostanut kaudesta 2007 asti seuraa edustaneen 33-vuotiaan TE:n sopimuksen. Celek oli nykyrosterin pisimpään seuraa edustanut pelaaja.


Bears nappasi tuoreen Super Bowl -voittaja Trey Burtonin

26-vuotiaan sisemmän laitahyökkääjän sopimus Chicagoon on 4-vuotinen. Sopimuksen yksityiskohdat eivät vielä tiedossa.

Kirk Cousins Vikingsiin

Markkinoiden kuumin nimi siirtyy erittäin suurella todennäköisyydelä Vikingsiin. Sopimus on lähteiden mukaan 3-vuotinen ja arvoltaan 86 miljoonaa dollaria. Koko summa on ns. guaranteed. Miehen vuosipalkaksi tulee uuden sopimuksen myötä 27,5 miljoonaa dollaria.


Jets havittelee Teddy Bridgewateria uudeksi pelinrakentajakseen

Kirk Cousinsin valittua Vikingsit yrittää Jets seuraavaksi entisen Vikings-pelinrakentaja Teddy Bridgewaterin kaappausta uudeksi ykkös-QB:kseen. Miehen aisapariksi on tyrkyllä viime kauden ykköspelinrakentajana toiminut kokenut Josh McCown.

Paul Richardson Redskinsiin

Seahawksin aiemmin urallaan edustanut WR Paul Richardson siirtyy Redskinsiin 5-vuotisella ja 40 miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella. Sopimuksesta puolet eli 20 miljoonaa dollaria ns. guaranteed.

Lions hankki ex-Giant Devon Kennardin

Tukimiehen sopimus on 3-vuotinen ja arvoltaan 18,75 miljoonaa dollaria.

Haloti Ngata Eaglesin kiikarissa

Lionsia päättyneellä kaudella edustanut DT Haloti Ngata on siirtymässä vuoden sopimuksella Eaglesiin.

Drew Brees jatkaa Saintsissa seuraavat kaksi kautta

New Orleans Saints ja pelinrakentaja Drew Brees solmivat vihdoin kauan odotetun jatkosopimuksen. 39-vuotias tuleva Hall of Fame -pelinrakentaja tienaa kahdesta seuraavasta kaudesta takuuvarmasti 27 miljoonaa dollaria. Sopimuksen kokonaisarvo voi nousta maksimissaan 50 miljoonana dollariin.

Bills vahvistaa puolustustaan Star Lotuleleillä

Buffalo Bills on solminut 5-vuotisen sopimuksen Pantherwsia aiemmin edustaneen DT Star Lotulelein kanssa. Mies on pelannut nykyisen Bills-koutsi Sean McDermottin alaisuudessa valmentajan toimittua aiemmin Panthersin puolustuksen koordinaattorina.

Dolphins hankki WR Albert Wilsonin

Chiefsiä aiemmin edustanut Albert Wilson siirtyy Dolphins WR-vahvuuteen kolmen vuoden ja 24 miljoonan dollarin sopimuksella.

Chiefs nappasi Sammy Watkinsin ja Anthony Hitchensin

Tavoitelluimpiin vapaisiin laitahyökkääjiin lukeutunut Ramsiä viime kaudella edustanut Sammy Watkins on päätymässä Kansas Cityyn. Chiefs iski 24-vuotiaan eteen 3-vuotisen ja 48 miljoonan dollarin arvoisen pahvin. Miehen keskimääräinen vuosipalkka on sopimuksen myötä sama mitä pelaajan tägääminen olisi Ramsille maksanut. Myös Cowboysin tukimies Anthony Hitchens on siirtymässä Chiefsiin vuoden ja 9 miljoonan taalan sopimuksella.

Ravens ulososti RB Danny Woodheadin sopimuksen

Vain 10 ottelua viimeisen kahden kauden aikana pelannut keskushyökkääjä Danny Woodhead ei jatka Ravensissä. 33-vuotiaan tulevan kauden palkka olisi ollut 2,55 miljoonaa. Säästöä palkkakattoon Ravens sai ulososton myötä 1,88 miljoonaa.


Jaguars tekemässä Andrew Norwellista liigan parhaiten palkatun hyökkäyksen linjapelaajan

Jacksonvillen muhkea sopimustarjous on tekemässä Panthersista vapautuvasta Andrew Norwellista, 26, liigan parhaiten palkatun hyökkäyksen linjapelaajan. Viime kaudella heikosta hyökkäyksen linjasta kärsinyt Jaguars signasi guardin 5-vuotisella ja 66,5 miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella. Sopimuksen kausikohtainen keskipalkka on linjapelaajalle huimat 13,3 miljoonaa dollaria. Päättyneen kauden All-Pro-pelaajan uuden sopimuksen guaranteed-summa on 30 miljoonaa dollaria.

Allen Robinsonista Bearsin uusi ykkös-WR

Jaguarsista vapautuva Allen Robinson siirtyy hieman yllättäen Chicagoon. Watkinsin ohella UFA-markkinoiden tavoitelluin wide receiver signasi 3-vuotisen ja 42 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen, jolla miehestä tulee heikosti viime vuosina menestyneen Bearsin ykköslaitahyökkääjä. 24-vuotias isokokoinen Robinson on parhaalla kaudellaan nakuttanut 1400 kiinniottojaardia, joskin miehen viime kausi meni pilalle runkosarjan avausottelussa tulleen polvivamman myötä.

Case Keenumista Broncosin uusi pelinrakentaja

Denver Broncos on päättänyt signata uudeksi pelinrakentajakseen läpimurtonsa liigan eliittiin päättyneellä kaudella tehneen 30-vuotiaan Case Keenumin. Broncosin muita Cousinsia tavoittelevia seuroja tiukempi palkkakattotilanne johti lopulta siihen, ettei vahvistuksia myös useille muille pelipaikoille kaipaava seura ilmeisesti ollut valmis tarjoamaan ylihintaista sopimusta UFA-markkinoiden kuumimmalle pelinrakentajanimelle. Keenumin 2-vuotinen sopimus on molemmile osapuolille varsin onnistuneet 36 miljoonaa dollaria. Sopimus jättää Broncosille tilaa myös muihin vahvistuksiin.

NFLSuomi seuraa tiiviisti liigan huomenna virallisesti käynnistyviä UFA-markkinoita. Kaikki tärkeimmät sopimusuutiset julkaistaan SOPIMUSUUTISET-sivulla.