Kausiennakko 2018

NFL:n 99:s kausi (2018) käynnistyy 7.9. huippuottelulla hallitsevan mestarin Philadelphia Eaglesin ja Atlanta Falconsin välillä. 17 peliviikkoa ja 16 ottelua per joukkue käsittävä runkosarja päättyy 30. joulukuuta. 5. tammikuuta 2019 käynnistyvät pudotuspelit huipentuvat 4. helmikuuta Atlantassa järjestettävään Super Bowl LII -spektaakkeliin. Tältä sivulta löydät suomenkielisen NFL-kausioppaan sekä divisioonakohtaiset ennakkopaketit, joissa käydään läpi jokaisen liigan joukkueen lähtökohdat kauteen.

Lisäksi voit tutustua kauden kulkuun ja liigan sääntöihin sekä lukea NFL-vedonlyöjän ohjepaketin tulevaa kautta varten. Esittelyssä lisäksi mm. tulevan kauden ennakolta kovimmat tulokaskeskushyökkääjät, parhaat passrusherit, kulmapuolustajat, potkaisijat sekä keskushyökkääjä-laitahyökkääjä-parit. Linkit artikkeleihin löydät alta.

Tilastot-yläpalkista löydät puolestaan ajantasaiset tilastot, sarjataulukot, tulokset, otteluohjelman sekä seurojen loukkaantumistilanteet.

DIVISIOONAENNAKOT

NFC East: Eagles, Giants, Cowboys, Redskins
NFC North: Vikings, Packers, Lions, Bears
NFC South: Saints, Falcons, Panthers, Buccaneers
NFC West: Rams, 49ers, Seahawks, Cardinals
AFC East: Patriots, Dolphins, Bills, Jets
AFC North: Steelers, Ravens, Bengals, Browns
AFC South: Jaguars, Texans, Titans, Colts
AFC West: Chiefs, Chargers, Broncos, Raiders

KAUSIOPAS

Näin NFL-kausi 2018 etenee

Amerikkalaisen jalkapallon säännöt

Nämä tulokaskeskushyökkääjät ovat valmiita avauskokoonpanon pelaajiksi jo alkavalla kaudella

Esittelyssä NFL:n tämän hetken parhaat shutdown-kulmapuolustajat

Top 10: Esittelyssä alkavan kauden parhaat passrusherit

Tulevan kauden ennakkoon kovimmat keskushyökkääjä-laitahyökkääjä-parit

Esittelyssä NFL:n top 5 -potkaisijat


MUITA ARTIKKELEITA

NFL-vedonlyöjän opas

Jenkkifutisko yksinkertainen laji? Katso ote Ramsin hyökkäyksen pelikirjasta ja mieti uudestaan

Jenkkifutis dominoi mennen tullen USA:n tv-markkinoita – katso tilasto maan viime vuoden katsotuimmista ohjelmista


PODCAST

Ota myös viimeistään nyt seurantaan loistava, viikoittain kauden aikana ilmestyvä NFL Jenarihait -podcast. Pilke silmäkulmassa tehdyssä podcastissa mukana usein myös teemajaksoja. Mm. liigan historiaan tai palkkakattoon voit perehtyä alta löytyvistä jaksoista:

Liigan historia -erikoisjakso

Palkkakatto

Mikä on practise squad?

Säännöt liittyen potkuihin (aloituspotkut, lentopotkut, fake puntit, fair catchit jne)

UUSI Head & Shoulders Caffeine Shampoo: Men Ultra Hair Booster sisältää laadukkaita, hiuksia vahvistavia sekä hiustenlähtöä hidastavia kosteuttavia ainesosia ja merimineraaleja ollen siten täydellinen vastaus vaativimmankin miehen tarpeisiin. Uusi shampoo on kehitelty ennen kaikkea estämään hiusten rikkoutumista sekä hidastamaan kaljuuntumista ja pään hilseilyä. Shampoo hyökkää hilseen kimppuun jo ensimmäisellä pesukerralla tehden niistä paksun sekä tuuhean näköiset ja jopa 100-prosenttisen hilseettömät jättäen samalla hiuspohjan äärimmäisen puhtaaksi ja helposti käsiteltäväksi! Hellävarainen, pH-tasapainotettu koostumus sopii päivittäiseen käyttöön.

Tuote on suunniteltu erityisesti miehille. Sisältää miehisen tuoksun. Tsekkaa myös tähtiä vilisevä Head & Shouldersin MM-kisavideo yläpuolelta! Video ei näy jos adblock on päällä. Sponsoroitu video.