Tässä vedonlyöntiyhtiöiden suosikit tulevan NFL-kauden MVP:ksi

NFL-kauden alkuun on vielä reilu pari kuukautta, mutta vedonlyöntitoimistojen sivuilla on jo nyt pelattavissa iso kasa erikoisvetoja tulevalle kaudelle, minkä lisäksi runkosarjan avausviikon otteluistakin voi jo tässä vaiheessa lyödä vetoa.

Pelinrakentajat hallitsevat jälleen suvereenisti runkosarjan arvokkaimmalle pelaajalle jaettuvan MVP-palkinnon ennakkosuosikkien listan kärkipäätä, sillä peräti 17 ensimmäistä pelaajaa listalla ovat joukkueidensa pelinrakentajia. Kärkisuosikit tulevan kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi ovat New England Patriotsin kauden alkaessa jo 41 vuotta täyttänyt Tom Brady, jonka nykykerroin arvokkaimmaksi pelaajaksi on 6,0 (Nordicbet). Green Bay Packersin Aaron Rodgers pitää bookkerista riippuen ykkös- tai kakkospaikkaa hallussaan. Miehen kerroin pyörii 8,0:n tietämillä. Kolmossuosikiksi on rankattu uuden sukupolven pelinrakentajien ykkösnimi, Philadelphia Eaglesin Carson Wentz, jonka voitolla saa rahansa takaisin 11-kertaisina.

Seuraavina listalta löytyvät 39-vuotias Saints-pelinrakentaja Drew Brees, perässään Seahawksin Russell Wilson, 49ersin nuori Jimmy Garoppolo sekä Steelersin kokenut Ben Roethlisberger. Miesten kertoimet pyörivät 13 ja 21 välillä. Ensimmäinen ei-pelinrakentaja listalla on sijalle 18 nostettu Steelersin keskushyökkääjätähti LeVeon Bell, jonka voitto toisi jo komeamman puoleisen kertoimen 31. Saman joukkueen tähtilaitahyökkääjä Antonio Brown pitää hallussaan listan seuraavaa sijaa kertoimella 36. Puolustajista ainoana listalle pääsi Houston Texansin endinä pelaava J.J. Watt, jonka voitosta rahat saisi takaisin jättikertoimella 151.

Pelinrakentajat ovat hallinneet MVP-tilastoa viime vuosina ja vain aiemmin Minnesota Vikingsissa dominoinut keskushyökkääjä Adrian Peterson on päässyt viimeisen 11 vuoden aikana rikkomaan pelinrakentajien rintaman. Edellinen MVP-palkinnon pokannut puolustaja löytyy sekin yli 30 vuoden takaa, kun Giantsin tukimiestähti Lawrence Taylor vei palkinnon nimiinsä kaudella 1986.

Vuodesta 1957 jaetun pystin on nykypelaajista pokannut useimmin tämänkin vuoden ennakkosuosikki Brady, jolla on palkintokaapissaan viiden Super Bowl -sormuksen lisäksi kolme MVP-palkintoa. Rodgersilla palkintoja on kaksi, Petersonilla sekä Panthersin pelinrakentaja Cam Newtonille yksi. Tilaston ykkösenä majailee viidesti MVP-pystin nimiinsä vienyt Peyton Manning.

Tämän vuotisen listan voit tarkistaa kokonaisuudessaan vaikkapa Nordicbetin sivuilta.

“Paras paikka löytää halvimmat lentoliput – joka kerta”