Todd Gurley kommentoi jättisopimustaan: “Toivottavasti uusi sopimukseni nostaa pelipaikan arvostusta”

Los Angeles Ramsin kanssa 4-vuotisen megasopimuksen muutama päivä sitten solminut keskushyökkääjä Todd Gurley toivoo miehen sopimuksen nostavan keskushyökkääjien arvostusta koko liigassa. Mies tienaa kahden vuoden päästä voimaan astuvasta sopimuksestaan vähintään 45 miljoonaa dollaria, joskin summa saattaa kohota lopulta jopa 60 miljoonaan dollariin. 45 miljoonan guaranteed-pahvi on joka tapauksessa selvästi kovin pelipaikan pelaajalle koskaan maksettava korvaus ja samalla tuntuva hyppy entiseen ennätyssopimukseen, joka oli Atlanta Falconsin Devonta Freemanin hallussa. Falcons-tähden 5-vuotisen sopimuksen guaranteed-osuus kun on vain reilut 22 miljoonaa taalaa.

“Olen onnellinen mahdollisuudesta saada nostaa pelipaikkani palkkaluokitusta uudelle tasolle ja lähemmäs laitahyökkääjien ja puolustuksen endien nykytasoa”, Gurley kommentoi SI.comille. “Liigassa on useita mahtavia keskushyökkääjiä ja myös heidän aikansa tulee vielä. Ja kun jatkosopimuksen aika tulee, toivon oman sopimukseni auttavan myös heitä”, mies jatkaa.

Se, kuinka moni joukkueista seuraa tulevaisuudessa Ramsin esimerkkiä jää nähtäväksi. Tuleva kausi on Gurleyn jättisopimuksen myötä joka tapauksessa monelle keskushyökkääjälle entistä suurempi näytönpaikka, pääseväthän liigan eliittibackit nykyisten sopimustensa umpeuduttua neuvottelupöytään nyt täysin uusista lähtökohdista.

Lue myös:

Rams solmi ennätyssopimuksen viime kauden parhaaksi hyökkääjäksi valitun Todd Gurleyn kanssa