Eagles-koutsi kommentoi Nick Folesin heikkoja otteita harjoituskaudella: “Olen todella pettynyt”

Philadelphia Eagles hävisi viime yönä harjoituskauden toiseksi viimeisen ottelunsa Cleveland Brownsille lukemin 0-5. Helmikuussa Super Bowlin arvokkaimpana pelaajana palkittu Nick Foles pelasi jälleen heikon ottelun heittäen 17 yrityksellään 127 jaardia ja peräti kaksi syötönkatkoa, minkä lisäksi mies rähmäsi pallon kertaalleen vastustajalle.

Hallitsevan mestarin päävalmentaja Doug Pederson ei säästellyt sanojaan kommentoidessaan kakkospelinrakentajansa otteita. “En tiedä mitä tapahtui. Olen todella pettynyt häneen. Hän oli rauhallinen ennen peliä”, Pederson kommentoi FOX:lle.

Viime viikolla Foles onnistui vain kolmessa yhdeksästä heittoyrityksestään Patriotsia vastaan, joten viime kauden lopun taso on tällä hetkellä 29-vuotiaan pelinrakentajan osalta vain kaukainen muisto. Eagles johto voikin tällä hetkellä vain toivoa ykköspelinrakentaja Carson Wentzin toipuvan pelikuntoon parin viikon päästä alkavaan runkosarjan alkuun mennessä.

Myöskään Foles itse ei luonnollisesti ole ollut tyytyväinen otteisiinsa. “Välillä tunsin oloni hyväksi, välillä taas tein virheitä. Minun on oltava kriittinen itseäni kohtaan, katsottava videoilta mikä meni pieleen ja jatkettava työntekoa. En ollut oma itseni. Olen pelannut tätä peliä kauan, joten tiedän miten asiaa kuuluu käsitellä. Täytyy vain mennä eteenpäin ja pitää homma positiivisena”, Foles kuittaa.

“Minun on vain päästävä takaisin rytmiin. Tein liikaa virheitä kriittisillä hetkillä ja se vahingoittaa joukkuetta. Mielestäni Browns pelasi todella kovaa. He ovat kehittyneet selvästi joukkueena”, Foles jakoi kunniaa myös viime vuosien heittopussille.

Lisämurheita Eagles-leiriin viime yön ottelussa toi ykkössentteri Jason Kelcen jalkavamma. Miehen tilannetta seurataan päivittäin, eikä loukkaantumisen vakavuudesta ole vielä selvyyttä.


Widget not in any sidebars