Earl Thomas ei aio antaa periksi sopimuskiistassaan: “Tilastot todistavat…”

Seattle Seahawksin tähtisafety Earl Thomas ei aio taipua pelaamaan seuran riveissä ennen kuin seura tarjoaa tälle miehen mielestään ansaitseman pidemmän jatkosopimuksen. Harjoituskauden alun sivussa joukkueharjoituksista pysytellyt 29-vuotias Super Bowl -voittaja sekä 3-kertainen All-Pro-puolustaja aikookin pitää päänsä niin kauan kun ratkaisua sopimustilanteeseen ei löydy.

“Aion pysyä vahvana tässä asiassa kunnes saan sen mitä ansaitsen. Olen ollut liigan parhaita puolustajia jo yli puolen vuosikymmenen ajan ja tilastot osoittavat joukkueen pelaavan paljon paremmin silloin, kun olen kentällä. Minulla on vielä useita hyviä pelivuosia jäljellä. En ole lähelläkään taantumista pelaajana ja työskentelen edelleen joka päivä tullakseni entistä paremmaksi”, Thomas perustelee.

Pitkäaikaisten pelikavereiden kuten Richard Shermanin ja Kam Chancellorin menetystä harmitteleva Thomas toivookin Seahawksin tekevän pikaisella aikataululla ratkaisun miehen tulevaisuuden suhteen.

“Jos Seahawksilla ei ole aikomusta pitää minua pitkällä aikavälillä, ymmärrän senkin. Jos he haluavat käynnistää täyden uudelleenrakennuksen, se on heidän oikeutensa ja osa bisnestä. Se ei ole se mitä itse haluan, mutta ymmärrän jos he ovat päättäneet niin. Ainoa asia mitä pyydän on, että mikäli seura ei halua minua pitkällä aikavälillä, he treidaisivat minut joukkueeseen, joka todella haluaa minut”, mies jatkaa.

Thomasin ja Seahawksin 4-vuotista sopimusta on jäljellä vielä tulevan kauden verran. Tähti tienaisi nykyisen sopimuksensa mukaan tulevasta kaudesta yhteensä 10,4 miljoonaa dollaria. Toistaiseksi Seahawks ei ole kuitenkaan tehnyt päätöstään seuraa koko 8-vuotisen uransa edustaneen tähden suhteen, vaikka ainakin Dallas Cowboysin on kerrottu olevan kiinnostunut miehen hankinnasta.