Entinen säkityskuningas Elvis Dumervil lopettaa uransa

12 vuotta NFL:ssä pelannut säkittäjäspesialisti Elvis Dumervil on ilmoittanut lopettavansa uransa 34 vuoden iässä. Viidesti liigan tähdistöotteluun ja kahdesti tähdistökentälliseen (All-Pro) valittu Dumervil oli Denver Broncosin 4. kierroksen varaus vuodelta 2006. Seitsemän Broncosissa vietetyn kauden jälkeen mies siirtyi Baltimore Ravensiin, jossa pelasi seuraavat neljä kautta. Viimeisen kautensa Dumervil edusti San Fransisco 49ersia ollen joukkueen säkitystilaston ykkönen 6,5 säkityksellään.

105,5 säkitystä 162 ottelussa kerännyt Dumervil on koko liigahistorian säkitystilaston sijalla 26, minkä lisäksi mies merkkautti myös 262 taklausta ja aiheutti 23 pallonrähmäystä. Nykypelaajista mies oli lopettamishetkellään tilaston nelonen. Kahdesti urallaan 17 säkityksen kauteen yltänyt Dumervil oli liigan säkityskuningas Broncosin riveissä kaudella 2009.

Katso Dumervilin twiitti aiheesta alta: