Ex-Giants-kulmapuolustaja Dominique Rodgers-Cromartie löysi vihdoin uuden seuran

11 kautta NFL:ssä pelannut 32-vuotias kulmapuolustaja Dominique Rodgers-Cromartie on allekirjoittanut vuoden sopimuksen Oakland Raidersin kanssa. Neljä edellistä kautta New York Giantsia edustanut konkari sai lähtöpassit vanhasta seurastaan maaliskuussa, minkä jälkeen uuden työnantajan löytyminen kesti yllättävän pitkään.

Vielä toissa kaudella kuusi syötönkatkoa rohmunnut kulmapuolustaja on ehtinyt uransa aikana edustaa Giantsin lisäksi myös Cardinalsia, Eaglesiä ja Broncosia. Raidersin puolustuksessa ensimmäistä kauttaan toimiva koordinaattori Paul Guenther sai Rodgers-Cromartiesta takapuolustukseensa lisää syvyyttä ja kokemusta, sillä varsinkin toista kauttaan liigassa aloittava ja ensimmäisen kauden lähes kokonaan loukkaantumisen vuoksi menettänyt Gareon Conley on vielä kokematon NFL-ympyröihin eikä vapaana agenttina Coltsista tullut Rashaan Melvin ole seitsemän kautensa aikana pelannut kuin kerran yli 10 ottelun runkosarjan.

Myös Seattle Seahawksin ja Los Angeles Chargersin tiedettiin olleen kiinnostuneita ex-Giants-pelurin palveluksista. Raidersissa miehen mahdollinen rooli saattaa löytyä aloittavan kulmapuolustajan, slotticornerin tai jopa safetyn paikoilta. Vikingsiin sopimuksen tehnyt, Bengalsin ulosostama safety George Iloka oli tiettävästi Raidersin ykkösvaihtoehto takakentän vahvistukseksi, joten Rodgers-Cromartie saattaa hyvinkin löytää itsensä safetyn paikalta alkavalla kaudella.


Widget not in any sidebars