Huh mikä ruokavalio! Buccaneers-puolustaja ahmii yhdeksän ateriaa ja 9000 kilokaloria päivässä!

Tampa Bay Buccaneersin puolustuksen endinä pelaava Noah Spence ahmii päivässä järkyttävät määrät ruokaa. Vain noin 100-kiloisena viime vuoden harjoitusleirille ilmoittautunut puolustaja sai kuulla tuolloin reilusti kuittailua puolustuksen linjamiehelle varsin hoikasta olemuksestaan, joten 24-vuotias laittoi toimeksi ja onkin saanut nyt kerättyä varteensa 20 kiloa lisää massaa.

Miehen päivä koostuu 9-10 ateriasta, joista ensimmäinen aamupala pitää sisällään kaksi proteiinijuomaa, joihin mies sekoittaa mm. vegaanista proteiinijauhetta, maapähkinävoita ja banaanin. Toisella, ennen harjoituksia nautittavalla aamiaisella mies hotkaisee mm. kolme palaa ranskanleipää sekä muutaman perunan.

Treenin jälkeen vuorossa on jälleen pari proteiinijuomaa ja lounaaksi Spence nauttii mm. grillattua kanaa, parsa- ja kukkakaalia sekä pari palaa leipää. Seuraavalla aterialla vuorossa on mm. 500 grammaa pastaa kastikkeella sekä kalkkunaa.

Välissä nautittujen parin, yhteensä 1400 kilokalorin proteiinijuoman jälkeen illallisella ruokalistalla on mm. 500 grammaa perunaa, pihvi, katkarapuja sekä kesäkurpitsaa. Vielä ennen nukkumaanmenoa mies kiskaisee alas maapähkinävoilla päällystetyn voileivän, lasillisen suklaamantelimaitoa sekä juuri ennen nukkumaanmenoa päivän viimeisen proteiinijuoman. Päivän kokonaiskalorimääräksi tulee siten noin 9000 kilokaloria!

Harjoitusleirin alettua mies on pyrkinyt korvaamaan proteiinit hiilihydraateilla pitääkseen painonsa ylhäällä ja saadakseen energiaa rankkaan harjoitusleiriin. Mies kertoo keskittyvänsä valtavan kalorimääärän ahmimisessa mahdollisimman terveelliseen ruokavalioon välttääkseen turhan rasvan kertymisen. Useat pelikaverit ovatkin ihastelleen valtavia kalorimääriä ahmivan 188-senttisen parin vuoden takaisen 2. kierroksen varauksen atleettista olemusta.

Spencen ruokavalion tuloksista esimakua voi saada jo tulevana viikonloppuna Buccaneersin avatessa preseasonin ottelurupeamansa Miami Dolphinsin vieraana lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.