Huhu: Packers luopumassa Randall Cobbista?

The Ringer -lehden NFL-toimittaja Mike Lombardi kirjoittaa Green Bay Packersin yrittäneen kaupata 28 vuotta keskiviikkona täyttänyttä laitahyökkääjä Randall Cobbia muualle pitkin harjoitusleiriä. Viime kaudella 653 kiinniottojaardia ja neljä TD:tä viimeistellyt seitsemän vuoden takainen 2. kierroksen varaus pelaa sopimuksensa viimeistä kautta tienaten alkavasta kaudesta 8,6 miljoonan dollarin peruspalkan.

Packers ei ole asettanut Cobbia virallisesti siirtolistalle, mutta peräti kolme laitahyökkääjää tämän vuoden varaustilaisuudessa hankkinut seura on tiettävästi valmis luopumaan parhaalla kaudellaan 2014 peräti 1287 jaardia ja 12 TD:tä mättäneestä laitahyökkääjästä sopivan tarjouksen osuessa kohdalle.

Seitsemän kautta Packersia edustaneesta Cobbista luopuminen olisi jo seuran toinen iso laitahyökkääjäuutinen sitten viime kauden, päästihän seura jo pitkään joukkueen ykköslaitahyökkääjänä toimineen Jordy Nelsonin UFA-markkinoiden kautta Raidersiin.

Packersin laitahyökkääjätilanne jäisi Cobbin lähdön myötä täysin auki, sillä nykyisen ykkösmies Davante Adamsin takana ei Cobbin lisäksi juurikaan löydy mitat täyttäviä aloittajia, ellei Geronimo Allisonista sekä pelinrakentaja Aaron Rodgersin moittimista nuorista laitahyökkääjistä sitten löydy todellista läpimurtopelaajaa alkavalle kaudelle.


Widget not in any sidebars