Jaguarsin ykköslaitahyökkääjä polvileikkaukseen – sivussa koko kauden!

Jacksonville Jaguars joutuu tulemaan alkavan NFL-kauden toimeen ilman ykköslaitahyökkääjäksi kaavailtua Marqise Leetä. Mies hajotti polvensa joukkueen toiseksi viimeisessä harjoitusottelussa Atlanta Falconsia vastaan, kun Falconsin safety Damontae Kazee taklasi miestä suoraan polveen saaden tilanteesta 15 jaardin rangaistuksen.

Loukkaantuminen oli samalla musertava takaisku viidettä kauttaan NFL:ssä aloittamassa olleelle 26-vuotiaalle, jonka piti nousta tällä kaudella seuran ykköskiinniottokohteeksi Allen Robinsonin ja Allen Hurnsin vaihdettua maisemaa offseasonilla.

Lee on napsinut kahdella menneellä kaudella kiinniottojaardeja noin 50 jaardin ottelukohtaisella tahdilla ja tällä kaudella vastuuta olisi ollut tarjolla vielä huomattavasti viime kausia enemmän. Ykköslaitahyökkääjän tonttia tarjotaankin nyt toista kauttaan NFL:ssä aloittavalle Keelan Colelle, joka rykäisi tulokaskaudellaan mukavat 758 kiinniottojaardia.

Leveyttä Jaguarsin kiinniotto-osastolle tuovat lisäksi Coltsista hankittu Donte Moncrief sekä tulokaskaudellaan vain seitsemässä ottelussa esiintynyt Dede Westbrook unohtamatta draftin 2. kierroksen lopulla varattua DJ Charkia. Jagsin runkosarja starttaa 9. syyskuuta vierasottelulla New York Giantsia vastaan.