Jetsin tuore kärkivaraus ryöväämässä välittömästi aloittavan pelinrakentajan paikan itselleen

Tämän vuotisen NFL:n varaustilaisuuden kolmantena pelaajana New York Jetsiin draftattu pelinrakentaja Sam Darnold on viemässä Gang Greenin aloittavan pelinrakentajan paikan kokeneiden Josh McCownin ja Teddy Bridgewaterin nenän edestä, ainakin mikäli seurajohdon puheita on on uskominen.

“Hänellä on pelikirja täydellisesti hallussaan. Hän saa pelin näyttämään niin helpolta sekä mentaalisella että fyysisellä tasolla. Hän on loistava oppimaan ja viemään oppimansa asiat mukanaan pelikentälle”, hyökkäyksen koordinaattori Jeremy Bates vakuuttaa.

Jetsin GM Mike Maccagnan puolestaan kertoo olevansa erittäin vaikuttunut vasta 21-vuotiaan seuran tulevaisuuden kasvokuvan kypsyydestä. Kysymykseen Bridgewaterin kauppaamisesta Darnoldin tieltä mies antaa melko paljon puhuvan vastauksen. “Mikään ei estä meitä pitämästä kaikkia kolmea pelinrakentajaa, toisaalta mikään ei estä meitä lähtemästä kauteen kahdella”, GM myöntää.

39-vuotiaan McCownin 10 miljoonan dollarin sopimuksen ollessa erittäin vaikeasti kaupattavissa nousee ainoaksi treidivaihtoehdoksi juurikin lähes kaksi kautta pelaamatta ollut marraskuussa vasta 26 vuotta täyttävä Bridgewater, jonka peruspalkka on vain viisi miljoonaa dollaria.

Maccagnan uskoo Darnoldin olevan valmis avaamaan kauden Jetsin ykkösenä, minkä myötä seura voisi hyvin luopua Bridgewaterista vaihdossa myöhempien kierrosten varausvuoroon. “Darnold on kaikkea sitä mitä haluat nuorelta pelinrakentajalta. Näyttämö ei ole liian iso hänelle. Kun valot syttyvät, hän on parhaimmillaan”, seurapomo naulaa.

Lue Jetsin kausiennakko täältä.

Muita uutisia:

Adrian Petersonin ura jatkuu – solmi vuoden sopimuksen Redskinsin kanssa!