Keskushyökkääjälegenda Adrian Petersonin ura jatkuu – solmi vuoden sopimuksen Redskinsin kanssa!

4-kertainen All-Pro-keskushyökkääjä ja kauden 2012 arvokkain pelaaja Adrian Peterson on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Washington Redskinsin kanssa.

Petersonin palkkaaminen tuli Redskinsille ajankohtaiseksi kauden kynnyksellä, onhan se kokenut harjoituskaudella pahoja takaiskuja nimenomaan keskushyökkääjäosastollaan. Ensin joukkueen ykkös-RB:ksi kaavailtu tulokas Derrius Guice hajotti polvensa, minkä vuoksi mieheltä jää väliin koko alkava kausi. Kun vielä Samaje Perine sekä Byron Marshall loukkasivat nilkkansa viikonloppuna, alkaa Redskinsin keskushyökkääjäosasto tyhjentyä huolestuttavaan tahtiin.

Viimeisen kahden kauden aikana yhteensä vain 13 ottelua pelannut Peterson on yksi NFL-historian parhaista keskushyökkääjistä ja mies osoitti viime kauden Cardinals-stinttinsä aikana olevansa edelleen käyttökelpoinen mies pallonkantajaksi NFL-tasolla. Miehen kausi päättyi niskavammaan, josta konkari on kuitenkin tiettävästi parantunut täyteen pelikuntoon. Parhaalla kaudellaan 2012 käsittämättömät 2097 juoksujaardia mättänyt Peterson edusti kaudet 2007-2016 Minnesota Vikingsia, joka osti miehen ulos sopimuksestaan ennen viime kautta.

Peterson solmi tämän jälkeen sopimuksen New Orleans Saintsin kanssa, mutta tulokas Alvin Kamaran sekä Mark Ingramin vahvat otteet jättivät legendan lopulta statistin rooliin. Cardinalsissa pelaamansa kuuden ottelun aikana Peterson iski keskimäärin 74,7 juoksujaardia per ottelu, mikä oli varsin kova saavutus surkean hyökkäyksen linjan takana.

Redskinsin ulosostama kulmapuolustaja Orlando Scandrick puolestaan solmi sunnuntaina vuoden ja 1,5 miljoonan dollarin sopimuksen Kansas City Chiefsin kanssa.

Lue myös:

Bengalsilta yllätysveto – yksi puolustuksen kärkinimistä kilometritehtaalle!