NFL-harjoituskauden toisen peliviikon merkittävimmät loukkaantumisuutiset

NFL:n preseasonin toinen peliviikko toi mukanaan jälleen useita loukkaantumisuutisia, minkä takia tähtipelaajien minimaalisen peluutuksen treenipeleissä ymmärtää enemmän kuin hyvin. Seuraavassa merkittävimmät loukkaantumiset toiselta peliviikolta.

Los Angeles Chargersin safety Jaylen Watkins on sivussa koko tulevan kauden ACL-vamman vuoksi. Watkinsin loukkaantuminen on jo toinen paha takaisku joukkueen takapuolustukselle, joka menetti jo aiemmin kulmapuolustaja Jason Verrettin sairastuvalle jälleen koko kauden ajaksi.

Buffalo Billsin ykköspelinrakentajaksi kaavailtu, Bengalsista täksi kaudeksi seuraan hankittu pelinrakentaja AJ McCarron sai hiusmurtuman heittokäden puoleiseen solisluunsa. Mies on sivussa “useita viikkoja”, minkä seurauksena draftin 1. kierroksen varaus Josh Allen kamppailee nyt aloittajan paikasta toista kauttaan liigassa aloittavan Nathan Petermanin kanssa. DT Kyle Williams satutti puolestaan polvensa ja on poissa pelikentiltä toistaiseksi.

Dallas Cowboysin Pro Bowl -guardi Zack Martin loukkasi hänkin polvensa, mutta ainakin omistaja Jerry Jones sekä päävalmentaja Jason Garrett olivat optimistisia yhden joukkueen tärkeimmän pelaajan sairasloman pituuden suhteen. Martinin tilanteeseen saataneen lisätietoa myöhemmin tänään miehen suunnatessa magneettikuvauksiin.

New England Patriots menetti tuoreen 1. kierroksen varauksensa Isaiah Wynnin koko kaudeksi akillesjännevamman vuoksi. Lisätietoa aiheesta täältä.

Philadelphia Eaglesin kakkospelinrakentaja Nick Foles venäytti heittokäden olkapäänsä ottelussa Patriotsia vastaan. Mies vakuutti kuitenkin olevansa tarvittaessa pelikykyinen runkosarjan avausviikolla, mikäli ykköspelinrakentaja Carson Wentzin suhteen ei uskalleta vielä ottaa ylimääräisiä riskejä tämän toipuessa edelleen viime kauden päättäneestä polvivammastaan.

San Francisco 49ersin Jerick McKinnonin pohjevamma pitää Vikingsista isoon rooliin hankitun keskushyökkääjän sivussa ainakin harjoituskauden loppuun saakka. Myös miehen backupiksi kaavailtu Matt Breida on sivussa preseasonin loppuun saakka olkapäävamman vuoksi. 49ers vahvistikin jo keskushyökkääjäosastoaan solmimalla vuoden sopimuksen kokeneen Alfred Morrisin kanssa.

Houston Texansin avaukseen kaavailtu kulmapuolustaja Kevin Johnson sekä laitahyökkääjä Sammie Coates kärsivät molemmat aivotärähdyksen jälkioireista, eikä kummankaan pelaamisesta runkosarjan avausviikolla ole toistaiseksi takeita.

Minnesota Vikingsin nickel-kulmapuolustaja Mackensie Alexander loukkasi nilkkansa, mikä kasvattaa kokeneen Terrence Newmanin sekä ykköskierroksen varaus Mike Hughesin peliaikaa alkukaudesta, sikäli mikäli nilkkavamma pitää Alexanderin sivussa pidemmän ajanjakson.

Lue myös:

Bengalsilta yllätysveto – yksi puolustuksen kärkinimistä kilometritehtaalle!