Packerin Aaron Rodgers joukkuetta kritisoivista kommenteistaan: “Yritän vain voittaa”

Green Bay Packersin tähtipelinrakentaja Aaron Rodgers sätti joukkueensa nuorten laitahyökkääjien tekemistä harjoituksissa viime viikolla epätavallisen kritisoivaan sävyyn. Mies kommentoi nyt sanomisiaan ESPN:lle todeten uskovansa, ettei kukaan joukkueen pelaajista ottanut kommentteja henkilökohtaisesti.

“Toivottavasti emme ole niin pehmeitä. Se, että kuulemme tai luemme kritiikkiä loukkaantumatta niistä, kuuluu tähän ammattiin kasvamiseen. Minulla ei ole mitään henkilökohtaista ketään pelaajaamme vastaan. Välitän ennen kaikkea voittamisesta ja teen ja sanon asioita joiden uskon edistävän tätä tavoitetta. Joskus palautteeni saattaa olla kovaa. Tottakai, ihmisenä sitä haluaa olla pidetty ja arvostettu, mutta minun tehtäväni on voittaa ja siksi saatan sanoa välillä asiat suoraan”, Rodgers selittää.

5. kierroksen varaus, 101 jaardia ja TD:n harjoituskauden avausottelussa Titansia vastaan iskenyt Marquez Valdes-Scantling totesi Rodgersin kommenttien satuttaneen. Rodgers huomauttaa jälleen, ettei kenenkään NFL-ympäristössä tulisi ottaa kommentteja henkilökohtaisesti.

“Jos joku otti kommenteistani itseensä, hän otti sanoman vastaan väärällä tavalla. Teen niin kuin näen parhaaksi joukkueen kannatalta. Haluan johtaa joukkuetta ja jos kukaan muu ei nouse ylös ja kritisoi huonosti menneitä treenejä, niin ehkä minun on tehtävä se”, Rodgers jatkaa.

Rodgers korostaa myös oma-aloitteellisuuden merkitystä menestyksessä. Kritiikin jälkeen pelaajan on tehtävä itse työ tasonsa nostamiseksi. “Päästäksesi tänne saakka ja pysyäksesi liigassa sinun pitää olla motivoitunut. Johtavana pelaajana sitä yrittää inspiroida muita, mutta motivaatio muutokseen ja kehitykseen on aina lähdettävä sinusta itsestäsi”, mies päättää.

Ensimmäisen treenipelin sivusta seurannut Rodgers pelannee preseasonin ainoan pelinsä tällä viikolla Steelersiä vastaan. Miehen odotetaan seuraavan sivusta tämän jälkeiset kaksi harjoitusottelua ennen runkosarjan alkua. Packers pelaa runkosarjan ensimmäisen ottelunsa 10. syyskuuta kotonaan Chicago Bearsia vastaan.