Packers ja tähtipelinrakentaja Aaron Rodgers solmivat NFL-historian rahakkaimman sopimuksen

Green Bay Packers on solminut 4-vuotisen jatkosopimuksen tähtipelinrakentajansa Aaron Rodgersin kanssa. Uusi sopimus on NFL-historian rahakkain, arvoltaan 134 miljoonaa dollaria, josta 103 miljoonaa guaranteed-rahaa. 34-vuotias kaksinkertainen liigan arvokkain pelaaja ja Super Bowl -voittaja kuittaa sopimuksen allekirjoitusbonuksena massiiviset 57,5 miljoonaa dollaria. Miehen edellistä, 5-vuotista ja 110 miljoonan dollarin sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta.

Viime kaudella solisluuvamman vuoksi peräti yhdeksän ottelua missannut Rodgers on eittämättä liigan tämän hetken kärkikaksikkoon lukeutuva pelinrakentaja, joten korvaus lieneekin tässä kohtaa NFL-kriteereillä enemmän kuin ansaittu.

Packers on jäänyt Rodgersin johdolla vain kahdesti pudotuspelien ulkopuolelle kymmenen viime kauden aikana ja viime kaudella päättynyt pudotuspeliputki johtuikin nimenomaan Rodgersin loukkaantumisesta. Super Bowlin voittoa mies on päässyt juhlimaan kauden 2010 päätteeksi, jolloin pelinrakentaja palkittiin myös Super Bowlin arvokkaimpana pelaajana. Rodgersin uran voitto-tappio-rekordi on komea 94-48, minkä lisäksi uran passer rating 103,8 sekä TD-INT-suhde 313-78 ovat NFL-historian parhaita noteerauksia yli 2000 heittoa tilastoineista pelinrakentajista.