Patriots ja Eagles kohtasivat Super Bowl -uusinnassa, Nick Foles loukkaantui

New England Patriots ja Philadelphia Eagles kohtasivat viime yönä harjoitusottelussa. Patriots murskasi Eaglesin selvin 37-20-lukemin, joskin lopputulosta tärkeämpää oli ainakin kotijoukkueen kohdalla testata pelinrakentaja Tom Bradyn sekä uudistuneen hyökkäyksen nykykuntoa. 41-vuotias Brady pelasi ottelun ensimmäisen puoliskon, eikä hidastumisen merkeistä konkarin kohdalla ollut tietoakaan miehen heitettyä 172 jaardia ja kaksi TD:tä onnistuen 19/26 heitoissaan.

Uusista miehistä varsinkin nopea laitahyökkääjä Cordarrelle Patterson osoitti vaarallisuuteensa, minkä lisäksi keskushyökkääjä James White teki tukun isoja pelejä. Patriots-leiri koki ottelussa valtavan takaiskun, kun isoon rooliin kaavaillun ykkösvarauksen, hyökkäyksen linjapelaaja Isaiah Wynnin akillesjänne repesi. Wynn on sivussa koko alkavan kauden.

Myös hallitseva mestari Eagles koki ottelussa kovia, kun Super Bowlin MVP:nä palkittu pelinrakentaja Nick Foles loukkasi kyynärpäätään sekä olkapäätään Adrian Claybornin taklauksen johdosta, joskaan loukkaantuminen ei tiettävästi ollut sen pahempi laatuaan. Kun myös ykköspelinrakentaja Carson Wentz toipuu edelleen viime kauden lopulla tulleesta polvivammastaan, joutunee Eagles peluuttamaan harjoitusleirin kahdessa viimeisessä pelissä pääasiassa kolmospelinrakentajaansa Nate Sudfeldia.

Harjoitusleirin toisen peliviikon ottelut jatkuvat ensi yönä viiden ottelun voimin, kun mm. useita pelaajakauppoja offseasonilla tehneet Browns ja Bills kohtaavat toisensa.

Viime yön kahden muun ottelun tulokset:

Redskins-Jets 15-13
Packers-Steelers 51-34