Patriotsille paha takaisku – tuore ykkösvaraus loukkaantui, sivussa koko kauden!

New England Patriotsin harjoituskauden toinen ottelu Philadelphia Eaglesiä vastaan kostautui karmaisevalla tavalla tulokaspelaaja Isaiah Wynnille, jonka akillesjänne repesi ottelussa. Kuluvan vuoden varaustilaisuuden 23. pelaajana varattu ja isoon rooliin Patriotsin hyökkäyksen linjassa kaavailtu Georgian kasvatti oli ennakkoon yksi alkavan kauden seuratuimpia hyökkäyksen linjan tulokaspelaajia.

188-senttisestä ja 141-kiloisesta Wynnistä odotetaan pidemmällä aikavälillä Giantsiin siirtyneen Nate Solderin korvaajaa vasempana tacklena. Harjoituskauden alun mies pelasi linjan oikeassa laidassa 49ersista siirtyneen liigan isokokoisimman pelaajan, 201-senttisen ja peräti 163-kiloisen Trent Brownin hoidellessa vasemman tacklen tonttia. Kokeneen Marcus Cannonin toimiessa avauksen miehenä oikealla laidalla Wynnin paikka avauskokoonpanossa olisi alkukaudesta ollut kiven alla, joskin miestä pidettiin ykkösbackupina molempien tacklejen paikoille.

Patriotsin on Wynnin loukkaantumisen myötä huhuiltu hakevan vahvistusta hyökkäyksen linjaansa nyt vapaiden pelaajien markkinoilta, joskin tarjonta uraansa jatkavien, edelleen vapaiden konkarien keskuudessa on tässä vaiheessa jo melko rajallinen.

Patriotsilla on harjoituskaudella ollut muutenkin epäonnea ykköskierroksen varaustensa kanssa, sillä myös 31. varausvuorolla napattu keskushyökkääjä Sony Michel on parhaillaan sivussa polvivamman vuoksi.

Lue AFC Eastin kausiennakko täältä.