Patriotsin hyökkäyksen linjapelaajalle 50 miljoonan dollarin jatkosopimus

New England Patriots on solminut oikeana guardina hyökkäyksen linjassa pelaavan Shaq Masonin kanssa 5-vuotisen jatkosopimuksen, jonka arvo saattaa kohota jopa 50 miljoonaan dollariin. Sopimuksen takuuvarma palkkatulo on 23,5 miljoonaa taalaa, mikä tekee samalla huomenna 25 vuotta täyttävästä linjapelaajasta yhden liigan parhaiten palkatuista oikean puolen guardeista alkavan kauden jälkeen.

185-senttinen ja 141-kiloinen Mason on vuoden 2015 neljännen kierroksen varaus, joka on noussut nopeasti yhdeksi liigan parhaista juoksublokkaajista. Mies on aloittanut NFL-urallaan 41 ottelua 46:sta ja kauden 2016 toisesta runkosarjakierroksesta alkaen mies on pitänyt hallussaan Patriotsin aloittavan oikean guardin paikkaa.

Masonia suuremmalla sopimuksella saman pelipaikan miehistä pelaavat alkavalla kaudella vain 84 miljoonan dollarin sopimuksen Cowboysin kanssa keväällä solminut Zack Martin, Brownsin Kevin Zeitler sekä Raidersin Gabe Jackson. Masonin sopimus tosin astuu voimaan vasta alkavan kauden jälkeen, ja tulokassopimuksensa viimeistä kautta aloittava Mason joutuukin tyytymään tällä kaudella 1,9 miljoonan taalan tuloihin.