Ravensin tähtikulmapuolustaja neljän ottelun pelikieltoon!

Baltimore Ravens joutuu tulemaan runkosarjan ensimmäisen neljänneksen toimeen ilman ykköskulmapuolustajaansa Jimmy Smithiä, joka sai liigalta neljän ottelun pelikiellon pahoinpideltyään entistä tyttöystäväänsä ja ensimmäisen lapsensa äitiä.

Vuoden 2011 1. kierroksen varaus päätti myös viime kauden pelikiellon merkeissä jäätyään tuolloin kiinni doping-testissä. 30-vuotias Super Bowl -voittaja lupaa kuitenkin parantaa tapansa jatkossa. “Lupaan ottaa tästä opikseni ja uskon olevani jatkossa parempi ihmisenä sekä isänä. Otan täyden vastuun teoistani ja teen kaikkeni sen eteen, ettei vastaavaa tapahtuisi enää koskaan uudestaan. Teen kaiken mahdollisen ollakseni jatkossa parempi roolimalli kahdelle pojalleni sekä NFL:ää seuraavalle yhteisölle”, Smith kommentoi.

Baltimoren takakenttä on seuran onneksi varsin hyvissä kantimissa ilman Smithiäkin, löytyyhän kulmapuolustajan paikalta mm. viime vuoden ykköskierroksen varaus Marlon Humphrey sekä 10-vuotisen uran liigassa tehnyt veteraani Brandon Carr.

Ravensin runkosarjan alkuohjelma ei paperilla vaikuta täysin mahdottomalta, sillä joukkue aloittaa sesongin otteluilla Billsiä, Bengalsia sekä Broncosia vastaan. Neljännen viikon ottelussa Pittsburgh Steelersiä ja Antonio Brownia vastaan Smithille sen sijaan olisi käyttöä.


Widget not in any sidebars