Redskins luopui avaukseen kaavaillusta kokeneesta kulmapuolustajastaan

Washington Redskins on luopunut yhdeksän kautta Dallas Cowboysia edustaneesta ja tälle kaudella kahden vuoden ja 7 miljoonan dollarin sopimuksen pääkaupunkiin solmineesta kulmapuolustaja Orlando Scandrickista, josta kaavailtiin viime kauden jälkeen Josh Normanin paria joukkueen takapuolustuksessa.

Kendall Fullerin ja Bashaud Breelandin paikkaajaksi hankittu 31-vuotias Scandrick ei vakuuttanut täysin Redskinsin seurajohtoa harjoitusleirillä, joskin suurimpia syyllisiä konkarin sopimuksen ulosostoon olivat nuoret ja huomattavasti edullisemmat Quinton Dunbar ja Fabian Moreau, jotka syrjäyttivät miehen kamppailussa avauskokoonpanopaikoista.

Viimeksi kaudella 2013 täyden runkosarjan pelannut ja jo toisen kerran tämän vuoden puolella sopimuksestaan ulosostettu loukkaantumisherkkä Scandrick kuittaa viiden kuukauden Redskins-visiitistään miljoonan dollarin allekirjoitusbonuksen. Redskinsin palkkakattoon sopimuksen ulosostaminen vaikuttaa vain 500 000 dollarin verran per kausi kahden tulevan kauden ajan.