Redskinsiin siirtynyt Adrian Peterson kuittaa epäilijöille: “Eivät tiedä mitään jalkapallosta”

Maanantaina vuoden sopimuksen Washington Redskinsin kanssa solminut 33-vuotias keskushyökkääjälegenda Adrian Peterson lähtee tulevaan kauteen luottavaisin mielin, vaikkakin miehen nykykuntoa on epäilty laajasti sosiaalisessa mediassa.

Viimeisen kahden kauden aikana vain 13 peliä pelannut ja niissä vaatimattomalla 3,1 jaardin juoksukeskiarvolla edennyt Peterson uskoo “ilman epäilystäkään” pystyvänsä nousemaan jopa Redskinsin ykköskeskushyökkääjäksi.

“Ne, jotka sanovat minun olevan menneen talven lumia eivät tiedä futiksesta mitään. Ne jotka tietävät, ymmärtävät myös kuinka monet asiat lopulta vaikuttavat tulokseen. Itse tiedän missä mennään ja olen vain jatkanut kovaa työntekoa. Tiesin, että tilaisuuteni tulee vielä. Lopulta, jos pysyn ehjänä ja jos kaverit linjassa pysyvät ehjinä, tiedän pystyväni edelleen isoihin peleihin”, Peterson vakuuttaa.

Löytyykö tulevan Hall of Fame -keskushyökkääjän puheille vielä katetta? Ensimmäinen maistiainen saadaan jo perjantain ja lauantain välisenä yönä Redskinsin kohdatessa toiseksi viimeisessä harjoituspelissään Denver Broncosin. Mikäli Petersonin onnistuu selvittää tiensä lopulliseen 53-miehiseen kokoonpanoon, pääsee konkari heti runkosarjan avausviikolla osoittamaan nykykuntonsa viime kauden seuransa Arizona Cardinalsin vieraana.