Torstain NFL-katsaus – reilu viikko runkosarjan alkuun!

NFL:n runkosarja vuosimallia 2018 lähenee hyvää vauhtia ja tulevan viikonlopun jälkeen joukkueet supistuvat lopulliseen 53-miehiseen muotoonsa. Seurajohdolla onkin tällä hetkellä meneillään raju karsiminen lopulliseen joukkueeseen selviävien pelaajien kohdalla.

New York Jets selkeytti pelinrakentajatilannettaan treidaamaalla Teddy Bridgewaterin New Orleans Saintsiin Drew Breesin kakkosmieheksi. Samalla seura ilmoitti tulokas Sam Darnoldin toimivan joukkueen aloittavana pelinrakentajana runkosarjan avausviikolla.

Oakland Raiders puolestaan on ajautunut umpikujaan parhaan pelaajansa, tukimies Khalil Mackin holdoutin takia. Uusimpien tietojen mukaan seura onkin jo valmis kauppaamaan puolustuksen supertähtensä vaihdossa kahteen 1. kierroksen varausvuoroon. Toissa kauden parhaana puolustajana palkittu Mack hakee viime kauden parhaan puolustajan Aaron Donaldin tavoin uutta ja rahakkaampaa jatkosopimusta, mutta toisin kuin Donaldin tapauksessa näyttää todennäköiseltä, Raiders ei ole ainakaan vielä ollut valmis vastaamaan Mackin palkkapyyntöön.

Seattle Seahawks joutuu tulemaan runkosarjan alkuviikot toimeen ilman tukimieskonkari K.J. Wrightia, mikä antaa tulokas Shaquem Griffinille mahdollisuuden nousta puolustuksen avauskokoonpanoon runkosarjan alkaessa. Griffin, jolta puuttuu kokonaan toinen kämmen, on ollut yksi harjoituskauden sensaatioita ja miehelle povataankin jo tässä vaiheessa menestyksekästä NFL-uraa.

Seahawks kiinnitti lisäksi ykköslaitahyökkääjänsä Doug Baldwinin 4-vuotisella jatkosopimuksella, jonka keskimääräinen vuosiansio on noin 11 miljoonaa dollaria. Baldwin merkkautti viime kaudella 991 kiinniottojaardia ja kahdeksan TD:tä.

Laittomiin pörssikauppoihin neljä vuotta syyllistynyt tukimies Mychal Kendricks on saanut lähtöpassit Cleveland Brownsista, johon mies siirtyi Super Bowl -voittajana Eaglesistä kuuden Philadelphiassa viettämänsä kauden jälkeen. Mies allekirjoitti Brownsin kanssa vuoden ja 3,5 miljoonan dollarin sopimuksen lähdettyään Eaglesistä viime kauden jälkeen.

Cincinnati Bengals on solminut 4-vuotisen, 62,5 miljoonan dollarin sopimuksen DT Geno Atkinsin kanssa. Keskipalkaltaan sopimus on suurin yli 30-vuotiaalle ei-pelinrakentajalle annettu sopimus, joskin sopimuksen guaranteed-osuus on vain 17,5 miljoonaa taalaa.

Aaron Rodgersia Green Bay Packersin pelinrakentajana viime kaudella 3-6-rekordilla tuurannut Brett Hundley on treidattu Seahawksiin vaihdossa myöhempien kierrosten varausvuoroon. Brownsista aiemmin hankittu DeShone Kizer toimii nyt Rodgersin kakkosmiehenä alkavalla kaudella.

Lisää Rodgersin sekä Odell Beckhamin uusista sopimuksista voit lukea aiemmista artikkeleistamme.


Widget not in any sidebars