Veteraanilaitahyökkääjä Eric Decker lopettaa uransa

Harjoituskaudella New England Patriotsin riveissä pelipaikkaa kahden viikon päästä alkavalle kaudelle metsästänyt laitahyökkääjä Eric Decker on ilmoittanut Twitter-tilillään lopettavansa uransa. 31-vuotias Decker varattiin NFL:ään 3. kierroksella vuonna 2010, ja mies edusti urallaan Denver Broncosia, New York Jetsiä, Tennessee Titansia sekä viimeksi Patriotsia, jonka riveissä miehelle ei tosin kertynyt ainuttakaan virallista peliä.

191-senttisen Deckerin 8-vuotisen uran parhaat sesongit ajoittuivat kausille 2012-2015, jolloin mies ylitti 1000 kiinniottojaardin ja 10 TD:n merkkipaalun kolmesti neljän vuoden sisällä. Parhaalla kaudellaan 2013 mies paukutti Broncos-paidassa 1288 kiinniottojaardia ja 11 TD:tä.

“Lapsuuden unelmani ja intohimoni oli pelata jalkapalloa ja olin todella onnekas saadessani mahdollisuuden toteuttaa unelmani ja pelata niin monen lahjakkaan ja kovaa töitä tekevän pelaajan kanssa. Nyt on kuitenkin aika ripustaa kypärä naulaan ja aloittaa uusi ajanjakso elämässä. Jalkapallo tulee silti aina olemaan osa elämääni”, Decker runoilee.

Deckerin vauhti ei enää riittänyt pysymään mukana pelitemmossa Patriotsin harjoituspeleissä, ja ilman lopettamispäätöstä seura olisi mitä todennäköisemmin ulosostanut miehen tulevan kauden sopimuksen ennen runkosarjan alkua. Muutenkin kovalla kädellä karsitussa laitahyökkääjäpaletissa on Deckerin lopettamisen jälkeen tarjolla todellisia näyttöpaikkoja uusille ja nimettömille pelimiehille, sillä pelikiellossa runkosarjan alun viettävän ykkösmies Julian Edelmanin takaa depth chartista löytyy Chris Hoganin lisäksi nimiä tyyliin Cordarrelle Patterson, Phillip Dorsett, Riley McCarron, Braxton Berrios, Devin Lucien ja Paul Turner. Patriotsin runkosarja alkaa 9. syyskuuta kotiottelussa Houston Texansia vastaan.