Viime kauden paras puolustaja Aaron Donald jatkosopimukseen Ramsin kanssa

Los Angeles Ramsin puolustuslinjan ykkösmies Aaron Donald on päässyt vihdoin sopimukseen jatkosopimuksesta seuransa Los Angeles Ramsin kanssa, joten koko harjoituskauden sivussa seuran toiminnasta pysytellyt viime vuoden parhaana puolustajana palkittu 27-vuotias on jälleen mukana joukkueessa runkosarjan käynnistyessä 10. syyskuuta Monday Night Football -ottelulla Oakland Raidersia vastaan.

Donaldin uusi sopimus on pituudeltaan 6-vuotinen ja arvoltaan 135 miljoonaa dollaria, josta 87 miljoonaa taattua tuloa. Tulokassopimuksensa viimeistä kautta starttaava Donald kuittaa uudeta sopimuksestaan 40 miljoonan taalan allekirjoitusbonuksen.

Donaldin massiiviselle jatkosopimukselle on varsin vahvat perusteet, onhan neljä kautta NFL:ssä pelannut tähti valittu liigan tähdistöotteluun jokaisella ammattilaiskaudellaan. 185-senttinen ja 129-kiloinen vuoden 2004 1. kierroksen 13. varaus valittiin tulokaskaudellaan liigan parhaaksi tulokaspuolustajaksi, minkä lisäksi mies on valittu ykköstähdistöön (All-Pro) kolmella kaudella.

58 NFL-ottelua urallaan pelannut Donald on pelaamissaan otteluissa merkkauttanut 39 säkitystä ja 205 taklausta. Viime kaudellaan 14 runkosarjaottelua pelannut megatähti rohmusi 11 säkitystä.

Kuuntele myös:

NFL Jenarihaiden kauden ennakkopaketit jatkuvat! Tänään vuorossa NFC East ja NFC North. Kuuntele uusin jakso täältä.